en ledig dag

Äntligen en ledig dag! Idag ska jag bara ta det lugnt och ta han om mig själv! Så skönt att vara ledig.
kvälls fika

Kvälls fika med älsklingen i Lunds stadspark. Väldigt mysigt med jordgubbar och mini cupcakes.
Dags för jobb igen!

I natt blir det jobb på Malmö slagt huset! see u there!
Dalby stenbrott!

Ännu ett smultronställe i Skåne för er som vill hitta på något! Besök Dalby stenbrott och hoppa från klipporna! Här är det flera meter djupt och du kan hoppa från alla klippor runt stenbrottet. Vattnet är varmt och friskt och klipporna är fantastiska att ligga och sola på! Dalby stenbrott ligger 15 minuter från lund och man kan ta sig ditt med buss eller bil.
lomma beach

Nu ska jag laga mat och tvätta efter en heldag på stranden, lomma beach. Till middag blit det mac and cheeas och biffar.på väg till gymmet

Med raska steg är jag påväg till gymmet. Om några timmar ska jag jobba igen, idag fem timmar så då är det skönt att svettats av sig lite på gymmet innan. Det blir nog ben och mage idag.

H&Ms nya höst skor

 
Du hittar såklart alla skona i H&Ms butiker och om de är slutsålda där kan du alltid titta på http://www.hm.com/se/ 

vad man kan göra när man inte har något att göra

Här kommer något kul för er som sitter inne i sommarregnet. När jag sitter på tåget, bussen eller bara gör ingenting så lyssnar jag på relationspodden med Katrin och Bingo. De besvarar olika relations frågor som folk skickar in om hur de ska bete sig i sina relationer. De snackar både om deras egna förhållande och svarar på frågor samt pratar om annat kul. Här är länken till pod hemsidan http://podcasts.nu/poddar/bingo-och-katrin-relationspodden. Ta er lite tid och lyssna.
 
De har nu släppt 10 avsnitt och jag är på avsnitt åtta :)
 
...

att jobba för två.

Nu kär vi igen! Igår jobbade jag 13 timmar idag ska jag jobba 13 timmar till. Ibland kommer jag att tänka på att jag jobbar för två. Jag har just nu två "heltidsjobb", en på dagen och en på natten, och det sliter något så extremt på en. I natt fick jag sova fyra timmar och ska nu iväg och jobba 10-20 efter det börjar jag på mitt andra jobb som har tiderna 23-04. Ja, life is hard, men det blor gött sen när man får sin lön...man får tränka lite så.

sometimes you´r hot

 
En vanlig dag på jobbet, visst är man snygg ibland ;)
 
 
 

RSS 2.0