BOMB


sometimes you just need one

 
Ikväll ska jag jobba och jag är taggad! Äntligen! mitt jobb är sjukt kul så jag längtar till varje arbetspass.
 
Någon annats som är skönt är att jag åker till Sunny Beach om två veckor! Jag och Evelina ska bo i ett stort rosa slott mitt på standen!
 
 
 
 
 
 
see you there??
 

En kram bara?

Ibland behöver man bara någon som håller om en, någon som är lång, muskulös och luktar gott.
 
581675_172061759609581_589979108_n_large
 
 

Fredag med RuPaul

Någon som missat denna sjukt underhållande serie? Precis som Americas next top model...skillnaden är bara att alla är män och DRAGQUEENS! Jag kollar just nu sesong tre..sjukt underhållande!
 
Min favorit är Carmen Carrera
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 

Lite drama?

I denna FB konversationen måste jag berätta för min efterblivna förde detta kompis vad hon gjort fel då hon inte förstår det själv.
 
Ett litet tips innan ni läser detta är att inte skaffa kompisar som inte kan urskilja rätt från fel.
Puss!
 
 
 
X=mitt x
V & A= kompisar till mitt x
G=min arbetsplats
 
 
Jag berättar för dig innan X kommer att denna killen har jag dejtat ett par månader och jag gillar han. Vi är inte ihop men vi dejtar. Jag blir glad när du säger detta och känner lycka när du tycker att han ser bra ut. Under kvällen har vi kul och dansar och efter ett tag träffar jag en klasskompis som jag sitter och pratar med. När jag efter tio minuter kommer tilbaka till dansgolvet står du och X och trycker er mot varandra och jag står frågande och tittar på. Du kommer sen fram till mig och säger att du viste att jag skulle bli sur men att du gjorde det ändå. Jag är ledsen, sur och besviken och vill gå hem men stannar ändå. När vi sedan är påväg hem lyfter X upp dig och bär dig utan att du ber honom sluta, istället strattar du. Du försår att jag är ledsen. Två veckor senare kommer ni till G fast att ni et att jag jobbar där för det har både X och V sagt till er på förfesten hos X, där ni dessutom tar bilder där ni sitter tätt ihop. Ni kommer in på klubben och ingen kommer fram och hälsar ÄVEN då ni vet att jag jobbar. Jag ber både A och X att kalla dig till bordet då jag vill hälsa på dig, men inget händer. Jag ber då V och han får nästan dra dig till bordet. Jag pratar sedan med dig i lungn ton och förklarar att jag tycker att det är respektlöst att ni inte hälsar plus att ni komemr tillsammans. Du börjar då försvara sitvationen med att du och X är kompisar. Jag frågar om inte vi är bättre kompisar än dig och X och då svarar du att ni är lika bra vänner som vi är. Du börjar sedan höja din ton så att vakterna reagerar och undrar om jag behöver hjälp. När jag tycker att dina argument inte håller svarar jag i lungn ton att om du har den inställningen till din och X vänskap så behöver inte vi vara vänner. Då stormar du ut från klubben. En månad senare säger du att jag snackat skit? att jag varit aggresiv? nej jag har inte sagt någonting och om du hade känt mig..vilket du tydligen inte gör..och varit min vän så hade du för det första inte dansat som du gjorde med X, sen hade du inte lyssnat på när folk ljuger och säger att jag snackar skit och sen inte kommit en månad senare och försökt släta ut allt. Du skulle bara erkänt att det va dumt gjort och att du ångrar dig dirket. Sen tyckte jag dessutom att det var otroligt dumt att ni gick till G när iaf ali vet att jag jobbar där...det finns faktiskt andra ställen att gå på i lund.
 
Large
 
Large
 
Large
 

halland i mitt hjärta!

 
 Hemma från en weekend i Halland
 
 
 
 
 

Mys

Fredagsmys med vännerna är sjukt underskattat! Man borde göra det varje fredag! Det är sjuk mysigt att sitta och prata och snacka.
 
Idag ska jag köra upp till släktingarna, lite nervöst eftersom jag egentligen inte gillar att köra. Tycker inte ni att det är jobbigt att köra? Man måste vara på helspänn hela tiden och sen blir man varm och svettig. När man kört klart känns det som om man har tränat hur länge som helst.
 
Lets hit the road
 
Tumblr_lufjedl5d91qfb46yo1_500_large

Vad vill du göra i sommar?

Min sommar 2013 ska innehålla:
 
560729_254204071354007_738514419_n_large
 
Xjlwxmqnxsu_large
 
Tumblr_mj8br5fa5o1r757oro1_500_large
Tumblr_lm8d3wjx2u1qh09k9o1_500_large
 

RSS 2.0