Chinko Chinko little star!

Imorgon är en ny månad, juli! Därför ska jag utmanna mig själv med denna utmaningen!


I'm coming home!

Sitter på Narita airport, men planet är försenat med två timmar! J**** SKIT jag som bara vill komma hem! Flyget kommer ta elva timmar, men jag hoppas att de går fort! MEN på flygplatsen finns fritt internett, YES! Så nu kan jag sitta hur länge jag vill! Skype någon?

Veronica vid Narita

What will happen next?

Har nästan packat klart väskan och den är med klar övervikt. Jag måste skicka ett paket till Sverige. Får se hur jag kan göra det utan cash, men det löser sig säkert. Imorgon är det sista skoldagen och jag måste säga hej då till alla, jobbit! Jag tar expresståg (shinkansen) på fredag och flyger på lördag. Time flyes! Det kommer kännas konstigt att lämna Japan, men samtidigt ganska skönt. Jag har laddat upp datan med Beck filmer och köpt mig en ny bok så att de elva timmarna i flygplanet inta ska bli allt för långa.


Ato Shioto!

Nu är det inte mycket kvar!
Min sista fredag i skolan är överstökad och nu är det bara fyra dagar kvar i skolan och nio dagar kvar i Japan!
Jag känner mig redo att åka hem och det ska bli skönt att komma i rutin igen. Men dessa sista dagar möter man männsikor som man måste säga adjö till och veta att man aldrig mer kommer träffa och det är väldigt jobbigt och det sliter på en.


Till hemresa har jag köpt mig en ny bok,eftersom jag lyckats läsa ut alla de som blivit skickade till mig. jag har även fixat fram Desperate housewifes sesong sex (tänka att jag sett alla de första fem sesongerna i Japan : S) Och veckan brott med Leif GW Persson, jag tycker han pratar roligt så det är nästan som att titta på komedi. Om jag minns rätt tar flyget elva timmar och jag är Köpenhamn runt halv fem. WoppWopp


peace up A-town

tack vare tyfonen fick vi sluta tidigare och åka hem. Yes äntligen sluta skolan tidigare än klockan fem! För er som tror att det är en barnlek att gå i japans skola kan jag säga er en sak. Skolan börjar varje dag 8.20 och slutar 17.00. Efter skolan måste man vara kvar för klubb aktivitet, så man är inte hemma förän runt 19.00. Du får bara mat en gång under dessa timmar och det är KALL mat från en liten låta som är mindre än din hand. Varje dag har du läxor till nästa dag och de måste du göra på kvällen när du kommit hem från skolan. På helgen är det meningen att du ska gå på skolans klubbaktivitet från nio på morgonen till fem på eftermiddagen, utan lunch. Man har bara tre lov om året och det längsta lovet är tre veckor (vårlovet). Studiedagar finns inte. I skolan får man inte ha mobiltelefon eller ipod. Du måste bära skolunniform som inte alls är bekväm och alldeles för varm. Du får inte ha smink eller smycken, alltså inget som uttrycker din personlighet. Alla ska se likadanna ut. Sugen på att gå i japansk skola? javisst...

a tyfooooooon is coming!

Yes snart ar en stor tyfon over Japan, och om jag ska vara arlig ar jag lite skraj. Det ar sjukt obehagligt med valdigt kraftiga vindar och det kanns som om hustaket ska flyga av. Inatt klockan tolv ska det tydligen va som varst, sa jag ska forsoka somna innan dess. Forutom tyfonen sa ar det sjukt varmt och fuktigt, aven om det regnar. Det ar jobbigt att jamt ga runt och kanna sig svettig.


Om elva dagar kommer jag hem, jag kanner mig redo. Jag har borjat packa och jag ar radd att min vaska kommer vaga for mycket, dessutom var min vfamilj ingen vag, sa jag kan inte vaga vaskan.


ながしま

Jag ska aka till Nagashima och aka den varsta berg och dalbanan du kan tanka dig! Mina kompisar vill sa garna att jag ska aka med dem och jag har inte berattat att jag inte gillar att aka karuseller. Men men, jag ska iallafall aka detta monster nasta vecka, sa jag hoppas att jag overlever.


17 dagar kvar

Snart kommer jag hem!
Det ska bli så skönt att allt ska bli som vanligt igen, men samtidigt kommer jag såklart sakna Japan!
Jag har börjat packa, men har mycket kvar.
Men jag tar det så lungt :D


RSS 2.0