Lite kul

Jag skrattar alltid när jag ser denna videon för killarna har så mycket smink och killen som sjunger är så liten så när han hoppar och sjunger ser han så dum ut! Men låten är bra :)


Fredag

Jahapp då var det fredag igen. Jag tror och hoppas att denna helgen ska bli lite extra rolig eftersom jag ska va lite busig hahahahah. I skolan har det kommit tvåhundraåttiotre nya elever och alla jagar mig. Jag får itne vara ifred en sekund. När jag kommer fram till skolan på min cykel hänger de ut från fönstrena och skriker OHAAYOO (god morgon) Emelie. Killarna är modiga och vill prata med mig men det är bara vissa som vågat sig fram annars knuffar dom bara på varandra och säger "kom igen prata med henne, det är okej". Lite kul är det ändå, men ibland är det lite jobbigt. Vart jag än går så finns dom där och skriker efter mig. Typ idag när jag skulle cykla hem och jag är dygnvåt och regnet öser ner och jag ser ut som en dränkt råtta. Då kommer massa ettor (flickor) fram och hoppar upp och ner och skriker KAWAIIIIIII (sååå sööööt). Jag kände mig deffenitivt inte så himmla söt i det ögonblicket men våt hår hängades i ögonen och en tung väska på ryggen.


Ikväll ska jag spela badminton men min värdfamilj,trevligt trevligt.
Jag är jätte taggad på att komma hem eftersom jag ska bli huvudtränare för ett pojklag i handboll. jag har en bok som jag skriver ner övningar och massa andra ideer i, jag är riktigt taggad!

Nu har jag tio minuter kvar att surfa så jag måste ta vara på tiden!

Tjenare

Ni är nog oroliga över vart jag tagit vägen! Jag mår bra men jag har inte tillgång till internet så mycket. Därför kommer uppdaterningarna bli lite glesare. Jag har blivit bättre på japanska och tar nu lektioner i japansk historia och världshistoria på japanska. Hehe jag är lite stolt ändå, jag trodde aldrig att jag skulle fatta något, men nu gör jag det :P. Jag tränar handboll varje dag och två gåner i veckan tränar jag badminton med min värdfamilj. Min kropp gör ont överallt men jag kämpar på. Det känns att det är mindre än tre månader kvar tills jag åker hem. Jag saknar alla där hemma jätte mycket och tänker på familj och vänner varje dag.

Ha det!

RSS 2.0