Sista minuten!

Nu har jag och min kompis Mathilda bokat resa till Sunny Beach bulgarien den 12 Augusti! Vi åker ensamma och kommer ha det riktigt kul!
Äntligen värdfamilj!

Nu har jag äntligen fått min värdfamilj som jag ska bo hos mellan september och december! Jag ska bo hos familjen Saeki som består av mamma, pappa, storasyster, storebror, lillasyster, farmor/mormor och en hund. Jag ska få ett eget rum och att jag kommer ta mig till skolan med hjälp av tåg och sen gå. Jag är väldigt glad för att jag fått min värdfamilj, synd har dom inte skrivit in någon e-mail, men jag har lillasyster på Facebook :D
Jag ska bo i Ichinomiya-city i Atchiprovinsen, samma provins som Nagoya :)Jag ser jätte mycket fram emot mitt år i Japan!

Inköpt till Japan!

Jag var precis på bokia och köpte de två uppföljarna till Hungerspelen, Fatta eld och Revolt. Jag ska ha med mig dem i Japan och läsa när jag inte har något bättre för mig :)
vlog 1Sådär nu är första vloggen uppe på youtube och fler ska det bli.
Det känndes ganska konstigat att sitta och prata med sig själv och resultatet blev kanske inte det bästa. Men förhoppningsvis blir framtida videos bättre :)


En dag som denna

Vad ska man göra en dag som denna när det bara regnar och regnar?
Ska man passa på att städa?
Kolla en serie?
Baka något gott?
Sova?
Läsa ut en bok?
Drömma sig bort och beställa en resa?


den eviga väntan

Måste medge att jag är ganska ledsen över att inte ha fått någon värdfamilj än. Det känns som en stor sten i bröstet och jag mår dåligt av det. Alla de andra utbytesstudentarna verkar ha fått familj och de lägger uup videos osv över sina nya hemstäder. Jag tycker att det är jobbigt att inte veta om jag äns är nära att få en värfamilj. Hoppas något händer snart annars blir jag bara mer ledsen.

Zlatan äter lakrisglass!

Jag jobbar på en glassbar. Idag var det som vanligt, mycket kunder och stressigt. Men helt plötsligt ser jag Zlatan Ibrahimovitc sitta och äta lakrisglass med sina polare. Jag och dom andra tjejerna tyckte att detta var jätte trevligt. Min lillebror som älskar Zlatan hade blivit super glad om han fick Zlatans autograf, så jag gick fram och frågade om jag kunde få den. Så Zlatan frågade mig vad min lillebror hete sen skrev han "Till Lucas från Zlatan :) ".


Min lillebror blev super glad =^.^=


cloud of unknowing

Jag har fortfarande inte fått någon värdfamilj än. Jag väntar fortfarande med spänning =^.^=
Just nu känns det som om jag inte har något roligt att blogga om, därför uppdatarar jag inte så ofta. Men när det börjar närma sig Japan ännu mer och jag är där kommer jag blogga mer :)

sjukdom får inte mig att stanna hemma

Ikväll blir  det både födelsedagsfirande och jobb!


Asiatisk musik

Är det någon utav er mina läsare som lyssnar på asiatisk musik?
Jag lyssnar inte mycket, men det händer väll ibland.
Det som jag tycker är viktigt när jag lyssnar på asiatiska låter är att beatet är bra, eftersom man oftast inte förstår vad de säger.

Jag postar några bra asiatiska låtar nedan :)
RSS 2.0