handboll

Sitter och tittar på herrar elitserien i handboll. Lugi möter Hammarby på hemmaplan. mycket roligt!
extrem trötthet

Jag är något så extremt trött. Jag jobbade fram till klocokan halv fem i morse och sen var det tänkt att jag skulle på obligatorisk föreläsning men när klockan ringde halv nio kunde jag inte resa mig ur sängen. Så nu har jag hemuppgigter upp över öronen och ångest.
Men jag hoppas jag kam göra något kul för pengarna sen. Resa eller köpa något fint. Paaaaw nu ska jag äta och sen bege mig till mina föräldrar.
ikea!

Nu är jag hemkommen från ikea, det blev lite shopping! Det ska bli så kul när lägenheten är färdigmålad och fixad så man kan flytta in ordentligt! Nästa vecka smäller det, då går flyttlasset :)
påväg!

Nu flyttar jag snart in i den nya lägenheten i Lund. Just nu bor jag ju hos min kompis i Malmö, men snart så drar detta igång på riktigt! Idag betalde jag min första räckning! Woho tänk att jag är så himla duktig. Nu tänker ni, herregud kan hon inte göra något själv? Njo jag kan väll men jag har aldrig gjorde det. Jag har aldrig använt en tvättmaskin och tycker inte om att städa, bädda sängen, laga mat osv. Detta tyder ju på att jag aldrig kommer bli eb bra hemmafru, och det tänker jag aldrig bli heller. Forever Young and free..
 
 
Jaja bjussar på en ful bild! Nu bär det av till IKEA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the walking dead s4e10 spoiler

 
Detta händer i avsnitt 10 säsong 4 av The Walking dead
 
I början av detta avsnitt får man börja med att följa Daryls och Beths flykt från fängelset och zombisarna. Daryl tror att de är de enda överlevarna. Längs en tågräls hittar de ett par zombies som äter på något dött som man tror är en människa eftersom det finns ett par skor vid köttet av de dom äts.
 
Man får reda på att Judith är i liv, men hon skriker hela tiden och drar till sig zombies. Det visar sig att det som zobisarna åt på vid tågspåret var människokött, men inte utav någon av människorna från fängelset.
 
Carol hittar tillbaka till gruppen som tar hand om Judith.
 
Maggie har också lyckats fly från fängelset tillsammans med Sasha och Bob. Men Maggie vill tillbaka till fängelset för att hitta Glenn. Glenn däremot är fast i fängelset och helt omringad av zombies. Dessutom har han helt plötsligt blivit helt frisk igen. Glenn lyckas tillslut fly.
 
 
 

ebaypärlor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snygga klackar för endast 215 kronor. Skorna finns i många olika färger och storlekar! Passa på att handla vänner! http://www.ebay.com/itm/NEW-WOMENS-LADIES-BLACK-PLATFORM-7-INCH-HIGH-STILETTO-HEEL-PUMPS-COURT-SHOES-3-8-/370712344059?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item56502d75fb

boy london?

inlägg från bloggen http://linnmauritzon.blogspot.se/2013/03/lat-oss-tala-om-boy-london.html
 
 
På senaste tid har jag sett fler och fler personer, främst tjejer i tonåren, på stan med Boy London-tröjor. Ni vet de där tröjorna med nazistpartiets symbol, Die Parteiadler? Eller det kanske ni inte visste? Die Parteiadler är alltså en örn med huvudet åt höger som håller en krans i sina klor med en swastika i. En annan vanlig och liknande nazistsymbol är Reichsadler som också är en örn fast då huvudet är vänt åt vänster och de är ej att förväxla med varandra.
Såhär ser alltså bilden i fråga ut.
 
Men tillbaka till klädmärket Boy London. Boy London är ett underground punkmärke som skapades 1977 och som länge associerats med nazistsymboler, enligt huffington post ska ett av deras första klädesplagg varit en tröja med Adolf Hitlers ansikte på och sedan dess har de producerat en mängd plagg med nazistsymboler som exempelvis swastikan på. 2008 lanserades märket om och nu verkar de här nazistsymbolerna vara här för att stanna, tyvärr. Dessutom har det på något, för mig, helt obegripligt sätt lyckats bli trendigt att bära kläderna och det är därför den här informationen är viktig.
Första gången jag såg en Boy London-tröja för en månad sen fick jag hjärtat i halsgropen, symbolerna är så slående lika att jag skulle vilja kalla dem identiska.
Här över ser ni alltså överst nazistpartiets symbol Parteiadler och under ser ni Boy Londons logga. Slående likhet eller hur?
 
Nu när ni har sett detta antar jag att ingen av er kan neka till att klädmärket gjort ett medvetet val när de valt sin logga och de verkar ju vara ett statement som de är bekväma med att förmedla. Vad är det då som stör mig, äcklar mig och gör mig så förbannad (förutom de mest uppenbara skälet att folk går runt med nazistpariets logga på sina kläder)? Jo det är att målgruppen och deras konsumenter som har de här kläderna inte verkar ha någon som helst aning om vad de har på sig och om det starka budskap som deras kläder förmedlar.
När jag först fick se en tröja var det första jag gjorde att googla klädmärket och jag häpnade över den totala brist på reaktion de här kläderna får. Är det ingen som vet var symbolen kommer ifrån och vad den betyder? Är det ingen som bryr sig?  Har alla redan hunnit glömma vad som hände för 70 år sedan? 
Något av det mest bisarra i frågan tycker jag är att det ju fortfarande finns överlevare från andra världskriget kvar i livet och ändå reflekterar ingen över användandet av symbolen?
När jag satt där och googlade klädmärket i hopp om att hitta en enda kritisk artikel som lyfte frågan var allt jag hittade bilder på unga bloggare och kändisar som bar märket eller skrev om hur gärna de ville ha kläderna, ingen verkade vara medveten om symbolen och vad den står för. 
 
Kändisar som burit klädmärket är exempelvis Rihanna och Jessie J.
 
 
Och bloggerskor som har synts i och tipsat om kläderna är till exempel Kenza, Victoria Törnegren och Caty. Det är alltså stora kändisar som tillsammans är förebilder för miljoner människor och de väljer alltså att bära de här kläderna och nazistiska symbolerna.
Och jag kan inte hjälpa att undrar; var är de här människornas managers, föräldrar, lärare och vänner? Var är personerna som ska upplysa de här okunniga människorna om vad de faktiskt har på sig och om reaktionen de väcker hos många människor? Var är mediastormen och var är de här människornas samhällsanalys, samvete och var har deras grundläggande kunskap om andra världskriget tagit vägen?

men hallå

Hade skrivit ett jätte långt inlägg om thaimassagen, men det bara försvann. Orkar inte skriva om allt igen.

Är iallafall sjukt ressugen. Skulle vilja åka till London eller Paris eller varför inte New york?
massage

Håret är färdigt! Snyggt blev det och jag är mycket nöjd! Nu är det dags för massage för att knäcka och knåda ryggen rätt! Vilken underbar dag detta är :)hos frissan

Jag har länge behövt klippa mig och idag tog jag tag i saken. Sitter på starlight salong med färg i håret :) Jodå både klipp och färg blir det och än så länge är jag nöjd. Frisörskan är jätte trevlig och bjuder på gott kaffe. Resultat kommer sen!

alla hjärtans dag dejt

Sitter och fikar med sambon och hon bjöd! Happy v-day everyone!The walking dead s4e9 spoiler

 
Detta händer i avsnitt nio av TWD
 
Efter en kost paus på säsong nio börjar nu äventyret igen. Guvenören är död och zombies har övertagit fängelset där Rick och de andra har bott under en lång tid. Gruppen har splittras och Rick och Carl är nu ensamma tillsammans. Rick är svårt skadad efter skottdramat vid fängelset och pendlar mellan liv och död. Carl utmanar ödet och drar ut på egna äventyr medans pappa Rick ligger avsvimmad på den tillfälliga boplatsen. Dessa äventyr dödar honom nästan.
 
 
 
Avsnittet slutar med att Mishonne hittar Carl och Rick i en villa.

to much foood

Min mage är sprängfylld men jag vill ändå äta mer :(. Sitter på baboo city med matea och har precis slukat en hel tallrik med mat...ont. Ajajaj..ska försöka tyckta ner lite till


v-day

snart alla hjärtans dag! Har du hittat nån date än?
hundra år

Skåne trafiken är ett skämt. Tåget mellan lund och malmö har nu tagit en halvtimme eftersom vi stannar varannan minut. På tåget finns en otrevlig kvinnlig konduktör som går runt och snäser åt alla samt att tåget är smutsig både innanpå och utanpå. Till råga på det kostar det sjult mycket att åka tåg. Åker du med jojo kortet kostar det runt 38 kronor bara till lund och sen lika mycket tillbaka. Ska jag betala så mycket vill jag iallafall ha bra service. Min åsik är att kollektivtrafik ska vara gratis. Det sparar på miljön och fler skulle vilja åka istället för att ta bilen. Nej shit jag hatar skåne trafiken, tågen och bussarna som aldrig är i tid.
ebaypärla

 
Har du en samsung galaxy s2? I så fall tycker jag att du ska köpa dig ett riktigt snyggt och billigt skal från ebay! Bara kolla in dessa pärlorna!
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-DESIGNS-MAIDENS-OF-THE-WILD-BACK-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/131108809984?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
Denna är helt klart en favorit
 
 
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-INSPIRATIONAL-TYPOGRAPHY-BACK-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/301088117994?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-GEOMETRIC-ANIMAL-DESIGN-BACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/190895651233?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-POLY-SKETCH-PROTECTIVE-BACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/301059617893?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-HUMAN-ANATOMY-SNAP-ON-BACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/191051845867?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-INTROSPECTION-SNAP-ON-BACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/191023478869?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
 
http://www.ebay.com/itm/HEAD-CASE-PRINTED-STUDDED-OMBRE-BACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-II-I9100-/131085862797?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
 
Alla skal kostar...håll i er nu..52 kronor!!

nu jäklar!

Nu jäklar ska det plugggas! Två stora choklad och iste tillsammans med min bok "history of european ironage". Dags att lägga näsan i boken och lära sig nått!ja solen!

sitter utanför nova lund och värmer mig i solen! Det är så härligt när solen kommer fram, jag hade nästan glömt hur skönt det är att värma sig i solen!

men tja

En sak som jag har funderat på är varför det är en sån hets med att studera på universitetet? Du kan få ett jättebra jobb utan att studera och många av de rikaste här i världen har inte studerat på universitetet. Många frågar, vad ska du läsa efter gymnasiet eller liknade eller när hade du tänkt börja läsa? Varför måste man läsa och varför är det en sån hets med att man måste läsa för att bli något. Man får inte glömma att även många som läser ändå inte får jobb. Arbetsmarknaden för de jag läser till ser inte ljus ut och förmodligen kommer jag inte få jobb som arkeolog när jag är färdig utbildad, så vad är vitsen med att lägga ned pengar, tid och energi på något som det ändå inte är så stor chans att jag får jobb innom? Varför sträva hela livet efter de bästa betygen när det ändå inte är säkert att du kommer få göra det du vill? Från årskurs sex ska du studera och få bra betyg och sen ha beytgspressen på dig i minst sju år till. Läser du en yrkesutbildning på gymnasiet måste du komplettera och läsa extra för att få läsa på universitetet och om du var skoltrött under din högstadie eller gymnasietid måste du läsa på komvux för att ha en chans till att läsa på universitetet. Men tillexempel jag som klarat mig genom alla dessa år av stess och nu läser på universitetet, jag kommer ändå förmodligen inte få jobba som det jag vill? Detta tycker jag är dåligt! Livet ska inte gå ut på att läsa och man behöver inte kunna ekvationer som tar flera timmar att lösa om man har drömmar att få jobba inom tillexempel kommunikation. Under min gymnasie tid var jag tvingad att läsa ämnen som inte intresserade mig alls och som jag visste att jag inte behövde för att kunna leva och verka i det svenska samhället, men jag kämpade på för att kunna komma in på den utbildningen jag ville. Vilket ändå leder till att jag inte kommer få jobb som det jag vill. Ska det va såhär?
Ny serie!

 
MonstersHar kollat på de sju första avsnitten av "american horror story" och den är jätte bra! Varje säsong är om en ny läskig amerikans skräckhistoria. Första säsongen handlar om ett hus som kallas mordhuset. I detta hus har flera människor dött och de som där hemsöker för evigt huset. Serien är sjukt bra om man gillar skräck!
 
 

ebaypärla

 
Joining me for Hogwarts this year?
Ännu en ebaypärla, denna gång i form av en häftig Harry Potter tröja!
 
 
Den finns i fyra olika färger och många olika storlekar, tröjan kostar 106 kronor :)
Här kommer än länk--->http://www.ebay.com/itm/Hogwarts-Quidditch-Tshirt-Harry-Potter-Golden-Snitch-Geek-Gift-T-Shirt-J0429-/330918004660?&_trksid=p2056016.m2516.l5255

Snälla shoppingguden!

 
Finns det någon snäll människa där ute som vill köpa dessa skorna till mig? I want them so bad!
 
 
 
 
 
 
Skopunkten Promenadskor Sko Unspecified Orange
 
 
Skopunkten 249 kronor, tack!

mot gastellyckan.

Mot en obligatoriskt föreläsning på gastellyckan. Inte helt taggad om jag ska vara ärlig. Jag tyckte att det jag läser är väldigt intressant men på sistone har intresset dött ut. För att vara helt ärlig så har jag känt mig riktigt korkad de senatse veckorna. Det känns som om ingenting fastnar i huvudet längre.
Bästa låten just nu!

 
Kan inte sluta att lyssna på denna låten av Will.i.am! Låten heter Geekin, lyssna på den :)
 
 
 
Here we go! Get my geek on!

shopppppiiing

Så nu är jag färdigshoppad! Två par byxor, en halsduk och ett par örhängen blev det. Lycka går visst att köpa.
boost med yogiboostsitter på emporia med fina suzana och äter yogiboost! jag kan varmt rekommendera detta! hur gott som helst! dessutom är det inte jätte många kalorier i efterrätten ( iallafall inte i yoghurten).

jag har även passat på att handla mig två par byxor...suck...jag är sämst med pengar.

på bussen

sitter på bussen och klocka är 06.27. jag är dödligt trött och längtar till sängen! varför är jag uppe nu då? jobjag slutarde jobba klocka sex :( tur att jag inte har något speciellt för mig imorgon...mer än shopping och såklart mer jobb. Men jag ska inte klaga, det finns många i min ålder som vill ha jobb men inte hittar något. Det som är så sjukt jobbigt med att jobba natt det är att hålla sig vaken på vägen hem. jaja bara en kvart kvar sen får jag krypa ner.

RSS 2.0