new in!

En av mina roomies har precis kommit hem från Indien och hon har köpt jättefina smycken till mig!
Mot malmö

Kvälls äventyr i Malmö nu. Nej så roligt ska jag inte ha det. På senaste tiden har jag inte haft mycket att göra och man blir lite sjuk i huvudet över att bara gå runt utan att ha något att göra. jag har ju min b-uppsats att skriva, men et går trögt. Nej nu mot Malmö!

Lilla Lillis!

 
 
Var precis ute på vår uteplats och fotade Lillis och Tove! De blev himla fina :)
 
 
 
 
 

nails

nya nails makes the woman. Nya fräscha naglar pryder mina tentsskrivande händer.
söndagsmys

myser med pojken min!
vi vet redan detta...

såg att sydsvenskan låg på bordet o morse. Första sidan, jo tack. Vi som bor i skåne vet mycket väl att det finns brister, stora sådanna.


ännu en gång

Ännu en gång sitter man och är frustrerad över att tågen mellan lund och malmö är inställda. Jag tror att det är femten gången på en månad som det är omöjligt ta sig från Lund. Kan inte skånetrafiken någonsin inse att det finns brister i tåg och buss systemet och att det kam vara tid att fixa detta. Inte nog med att tågen blir inställda nån gång i månaden, tågen och bussarna är nästan jämt försenade, det är ett sjukt överpris på biljetter samt att både tåg och bussar är äckliga innuti. Många gånger kommer man på det försenade tåget med en asdyr biljett i handen och så är det massa gammla ölburkar överallt, det luktar kiss och jättesmutsiga säten med stora fläckar på. När ska det bli en förändring?

RSS 2.0