My world is spinning

Varför ska man använda sig av facebook egentligen? Det är fruktansvärt. Vem som helst kan kolla upp dig och hålla koll på dig. Du har ögon på dig hela tiden! Vad du än skriver eller laddar upp för bild kan den tolkas och komementeras av andra. Varför vill man detta egentiligen? Det finns tillochmed studier som bevisar att facebook kan brina ånger och olycka. Här är en artikel-->http://www.dn.se/kultur-noje/facebook-sprider-olycka/ 
Ska man sammanfatta den så sprider facebook ett vanebeteende som är osunt. Drygt tre miljoner svenskar loggar in på facebook dagligen och var fjärde person säger att de mår dåligt av att logga in på FB och att de halkar efter.
 
Men varför går jag inte in på min FB och avaktiverar den nu på en gång då? Jo det finns ju possitiva sidor med FB. Tillexempel ett hjälpmedel att håla kontakt med gamla vänner eller kolla på deras bilder.
 
Jag tror dock att FB kommer dö ut så småningom. Människor behöver ta sig i kragen och ringa sina gamla vänner istället för att sitta framför datan och titta på sin vänner. Vi måste bli mer sociala och mer utåtriktade i vårt sätt att umgås.
 
Facebook
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0