My world is spinning

Varför ska man använda sig av facebook egentligen? Det är fruktansvärt. Vem som helst kan kolla upp dig och hålla koll på dig. Du har ögon på dig hela tiden! Vad du än skriver eller laddar upp för bild kan den tolkas och komementeras av andra. Varför vill man detta egentiligen? Det finns tillochmed studier som bevisar att facebook kan brina ånger och olycka. Här är en artikel-->http://www.dn.se/kultur-noje/facebook-sprider-olycka/ 
Ska man sammanfatta den så sprider facebook ett vanebeteende som är osunt. Drygt tre miljoner svenskar loggar in på facebook dagligen och var fjärde person säger att de mår dåligt av att logga in på FB och att de halkar efter.
 
Men varför går jag inte in på min FB och avaktiverar den nu på en gång då? Jo det finns ju possitiva sidor med FB. Tillexempel ett hjälpmedel att håla kontakt med gamla vänner eller kolla på deras bilder.
 
Jag tror dock att FB kommer dö ut så småningom. Människor behöver ta sig i kragen och ringa sina gamla vänner istället för att sitta framför datan och titta på sin vänner. Vi måste bli mer sociala och mer utåtriktade i vårt sätt att umgås.
 
Facebook
 
 

vad hände?

 
Min plattång är full av blod? När hände detta ???
Jag fattar ingenting (?)
 
Som vissa vet älskar jag att handla på ebay och tänkt lägga upp lite pärlor från sidan så att ni kna hitta dem och köpa dem :)
 
Vad säg om denna söta handväska??
 
http://viewitem.eim.ebay.se/Hot-Fashion-CatDog-Face-Tote-Bag-Handbag-Purse-Japan-Set-of-3-Muchacha-Ahcahcum/161081129567/item <---hittas här
 
 
 

pusta ut!

 
Äntligen klar med hemtentan och kompensationsuppgiften!
Vilken lättnad :D
Nu ska jag bara ta det så lungt jag bara kan..ikväll är det träning och sen bär det av till Hässleholm!
 

höst

 
Tänkte att jag skulle börja på hemtentan så snart jag orkar...förhoppningsvis senare idag.
 
Nu när det är så höstigt ute tänkte jag tippsa om lite bra musik att mysa med i höstmörkret. Jag lyssnar väldigt mycket på Bonobos nya platta- North borders. Den är riktigt bra! Lägger upp en tubevideo på nån låt och vill du lyssna mer kan du söka på tex spotify.
 
 

 

 


När utbildning blir roligt

Som rubriken lyder så vill jag berätta om den roliga upplevelsen att studera på universitet. Jag har nu pluggat på Lunds universitet i två veckor och jag måste säga..det är mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Några av de saker jag tycker är bra är:
 
 
Lärare och elever har en bättre kontakt med varandra än vad man hade på gymnasiet för här är alla "vuxna".
 
Man behöver inte gå till skolan och du har inte schemalagada dagar varje dag.
 
Du har ett special ämne och slipper läsa tex matte och fysik, jag behöver bara läsa just nu hur arkeologin blev en vetenskap.
 
Det finns pubbar och nationer som alla kan gå med i och som annordnar roliga kvällar och aktiviteter.
 
Skoldagarna är normalt två timmar långa.
 
Man börjar lagom tid (09.15) och slutar 11.00
 
Till alla som funderar på att läsa men kanske inte "orkar" eller är skoltrötta...jag var också det. Jag sa till mig själv "jag ska aldrig läsa på universitet, jag ska jobba istället". Men jag är så glad att jag valde att läsa istället, för det är verkligen jätte kul! Varje dag är ett äventyr och universitetslivet är verkligen ingenting man vill missa!
 
studyhard | Tumblr
 
ummm | via Facebook
Adventure Time - [Время Приключений]
 

Tukiet 2013

 
 
 
 
Tukiet 2013!
 
 
 

Andra dagen!

Idag var det den andra dagen för mig på Lunds universitet. Vi pratade om kursens innehåll och liknade. Imorgon ska det vara inspakspub på var pub KNUT men jag är tveksam om jag ska gå dit. Jag har massa annat att göra, tex att åka till danmark och plugga körteori.
 
 
Luftballong över Lund i morse.
 
 
 

En intresant dag!

Idag var min första dag på Lunds universitet! Det var väldigt spännande men samtidigt lite skrämmande att vara tvungen att ta sina studier på högsta allvar. Min klass var väldigt speciell, många som klär sig annorlunda och förmodligen gillar de att spela dataspel.
 
Jag ska stiga upp klockan fyra i natt för att skypa med min gamla japanska skola, Kisogawa highschool. Det ska bli kul!
 

RSS 2.0