TWD challenge


Ja nu har jag ju råkat halka efter lite...men det göt ju absolut inget!
Vi kör dag nummer nio!
 
Scen som fick mig att skratta..hmmm svårt att komma på någon. Men något som är kul är att när Daryl håller Judith i säsong 3 så ska han säga att Judith är en askicker, men tydligen råkade han säga asskisser...hahaha.
 

Oh happy day

Idag vaknade jag upp och kände mig som en miljonär! Varför...jo för att lönen har kommit! Inte bara det utan jag vaknade upp berdvid världens finaste kille också..kan man få en bättre morgon?
 
Eftermiddagen var dock inte lika kul...massa arkeologiplugg. På torsdag är det dags för artefaktstenta så jag försöker lära mig alla olika stenredskap som användes under stenålder samt alla kulturer som verkade då..stenkul!
 
Nu ska jag plugga lite till...
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY!

 
Happy birthday Miley Cyrus!
 
Facebook
 
Happy Birthday ♥

Middag

Ska snart bege mig på middag med släkten. Det kommer förmodligen bli som vanligt, det vill säga mycket mat, mycket prat och många livliga disskutioner.
 
Dirket efter maten ska jag dra och jobbar...hela natten lång yihoo (eller)
 
 
who wants?
 

ännu en ebaypärla!

 
 
 
 
undefined
 
Vad sägs om dessa snygga plånböcker som även har plats för din Iphone?
Sjukt snygga och i massa olika färger :)
kostar endast....26 kronor med frakt :D
 
undefined
 
undefined
 
 
hurry up girls!
 
 
http://www.ebay.com/itm/12-Colors-Wallet-Clutch-Long-Handbag-Phone-Case-for-Galaxy-S2-S3-iphone-4-4S-5-/121187876946?pt=US_CSA_WH_Handbags&var=&hash=item1c375c4052#ht_11310wt_1270
 
länk till produkten finner ni ovan :3

TWD Challenge

 
Day 8...muhahah
 
Favorit scen....hmmm...en av mina favorit scener är när Sofia kommer ut som zombie/ walker från ladan på Hershels farm. Man känner både sorg och frustration över att hon är död och att hela säsongen byggt på att man ville hitta henne vid liv.
 
 
 
http://youtu.be/0UnhaKN-FzM <---länk till klippet...lite läskig och äckligt :)

Vad tyckte jag?

Okej vad tyckte då lilla jag om hungergames nummero 2, Catching fire?
 
JO jag tyckte aboslut att filmen var bra, den var lagom lång, lagom spännande och lagom sorglig. Rätta ordet är LAGOM. Jag har läst boken och förvämtade mig mycket av denna film, olyckligtvis nådde filmen inte riktigt upp till mina förväntingar. För min smak är Katniss alldeles för känslig, något jag inte uppfattar i boken. Det känns tråkigt att säga det men det var för mycket romantik i filmen och för många pussar/ kyssar. Det känns även som om själva dödande göms bort (kanske föklarar 11 års gränsen). Man förstår att folk dör pga kanonskotten men man får aldrig riktigt se någon dö eller för den delen bli ordentligt skadad. Hoten inne i själva spelet avr inte så mycket de andra deltagarna utan istället uppfunna hot i form av galna apor, tiidvatten våg och någon typ av giftig dimma som ger utslag som kan sköljas bort emd vatten (okej?). Nja när till och med Twillight är köttigare så är det synd.
 
Jag ger filmen 3/5, den kunde varit lite coolare, lite mer action och lite mindre romantik.
 
 
 
 
 
 
 
 

HUNGERgames

Hungerspelen ikväll då! Känner mig taggad inför den nya filmen!
Jag återkommer med vad jag tyckte om cirka fem timmar
 

twd challenge

 Dag sju..favorit episoden. Jag tror det är i säsong ett avsnitt två när Rick träffar Glenn och de andra. Avsnittet börjar med att Rcik lyckas ta sig ur militärtanken och får hjälp av Gkenn att ta sig in i ett stort köpcentrum.
 
 
Jag gillar denna episoden därför att den är sjukt spännande och man träffar många av karaktärerna för första gången!

A couple I like

 
Ett par jag gillar...I can just say Maggie and Glenn, word.
 
  
 
 
 
 

Rolig artikel

Hittade denna artikel på nyheter24's hemsida...sjukt kul och tänkvärt när man läser den.
 
Trots att serien är både påkostad och mycket bra, finns det alltid småsaker som tål att tänkas på. Nyheter24 listar sju stycken saker som är konstiga i The Walking Dead.

 

1. Det är extremt mycket blod som väller ut 

Går det hål på huden är det självklart att det kommer blod. Men i vissa scener är det som att en rödfärgad Atlant forsar ur exempelvis ett bett. Det svämmar över och allt man ser är en blodpöl. Man undrar om alla offer eventuellt käkar blodförtunnande. 

2. Är det en sak som brakar åt helvete så är det alltid samma sak på annat håll

Är gruppen uppdelad och utspridd på olika ställen, då får man hoppas att inte en av grupperna hamnar i trubbel. För i The Walking Dead sker olyckor på samma sätt som elektricitet. Brakar skiten samman på ett ställe, då kan du räkna med att de andra kommer att få springa sig spyfärdiga och se ett par i gänget bli uppkäkade på sitt håll också. 

3. Surar på ledaren

Polisen Rick är den som håller gruppen vid liv, ändå är de lite småsura på honom och tycker många gånger att han är lite utav en klantskalle. Hade jag Rick vid min sida hade jag vädrat honom med palmblad och servat honom Pina coladas 24-7. Utan honom hade de antagligen inte klarat sig över bäcken. 

4. De är alla prickskyttar

De som testat vet hur svårt det är att skjuta på ett föremål som är i rörelse. Men efter bara någon vecka skjuter hela packet bättre än Steven Seagal.

5. Barnen är modiga

Kommer det en full människa vinglandes mot mig på tunnelbanan skriker jag rakt ut och springer iväg. Men i den här serien är knoddarna iskalla. De "kastar stenar" på de levande döda och lockar till sig dem om någon annan är i fara. Dör någon nära stående gör de inte annat än att "walk it off" så att säga. 

6. De är inte hungriga

Det här är ett förekommande fenomen i alla domedags/fast på en ö-serier. Det är brist på allt, folk dör kommer och erbjuder mat så tackar de nej och säger att de inte är hungriga. 

Jorden går under, folk dör och det finns ingen mat, och du tackat nej?

7. De rör sig aldrig till vattnet

De spekulerar serien igenom vart de ska ta vägen där zombies inte kan nå dem. Men inte en enda gång har tanken slagit dem att de kan ta en båt och sticka till närmsta ö. Jag menar, någon skulle väl ha kommit på det tillslut?

 

 

http://nyheter24.se/noje/hollywood/757093-7-saker-som-ar-konstiga-i-the-walking-dead <--länk till sidan
 

TWD challenge

 
Okej idag ska jag då lista den mest irriterande karaktären. Det finns ett par stycken som jag tycker är sjukt jobbiga. Men den som jah personligen tycker är mest jobbig är Carl. Han är son till Rick som är ledaren för gruppen. I första säsongen är Carl runt 10 år gammal och växer upp under säsongerna som går. I varje säsong blir han liiite jobbigare och lite mer irriterande. Till exempel han vill gärna mäta sig med sin pappa rick och visa sig som en ledare och att han gärna skjuter och dödar. Han bryr sig inte om vad andra säger och verkar helt enkelt blivit lite rubbad av alla som hänt runt omkring han de senaste åren.
 
 
 

day 4

 
 
Dag fyra då! Vilken tjej i TWD gillar jag minst? Jag måste svara Andrea på denna. Jag tycker att hon har för mycket luft och så är hon tillsammans med guvenören...hemska tanke.
 
 
 
 

god morgon!

 
Vilken av de manliga skådespelarna tycker jag mins om..hmmm...även denna en lätt fråga, The Governor.
Han är sjukt jobbig, man retar sig på han, han dödar folk (han ville döda Daryl, df är han for ever hated)
Han är sjukt ful dessutom. Helt dum i huvudet är han. Min syrra gillar han....men jag fattar inte varför.
 
 
 

TWD challenge day 2

 
Favorit tjejen i TWD är Maggie.
Hon är cool, hennes kille är cool och henns pappa är cool.
Go Maggie!
 
 
 
 

TWD challenge!


 
Day one: Favorite male character
 
Sjuk lätt fråga att svara på, lätt DARYL DIXON! JAg har till och med hans namn på armen (!).
Han är sjukt snygg, orädd, sexig, cool, allt en man ska vara och mer därtill.
Han är den perfekta bad boy(en) som någonsin funnits. Hoppas jag får träffa Norman Reedus (aka Daryl Dixon) någon gång, jag kommer smälta!
 
 
 
 
 

TWD S4

Sitter och kollar på The walking dead season 4 episode 5.
Tro mig det börjar bli spännade....under hela säsong fyra smittas flera med ett dödligt virus, när de dör förvandlas de till zombies (walkers). I och med att Rick och de andra bor i dett fängelse sprids smittan snabbt och man får dela av de smittade från de icke smittade. Fyra av gänget, bland annat Daryl är ute för att hitta medicin, vilket inte är det lätatste eftersom alla apotek är rensade, därför tar de tid för dem att hitta medicin och ta tillbaka det till fängelset. Avsnittet slutar på ett obehagligt sätt...en viss person återvänder.
 
SPÄNNANDE!
 
 
 

131111

Ebay..oh gosh i love Ebay.
 
Mina senaste inköp!
 
 
 
 
 
 
Ikväll blir det plugg och mys med Ghost whisperer s2 :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0