working night

Älskar att jobba natt en onsdag!
 
 

121127

Idag är det 121127, efter denna dagen kommer det aldrig mer vara 121127.
Ganska tråkigt om man tänker på det så, för vad har jag gjordt av denna dagen, inget.
 
1354039623976593_large
 
Kirigaya.kazuto.full.1348164_large
91e6b20851239_large
 

Meningslös dag.

 
Vad är poängen med Torsdagar? Dagen är bara en jobbig klämmdag som lurar en att tro det är Fredag och sen bara "haha, in your face, one more day in school". Om jag fick bestämma skulle inte Torsdagar finnas.
 
Imorgon är ännu en dag fylld av svarta moln då jag ska ha NP i Svenska. Hell no... Ämnet är inte så svårt men tanken på att börja åtta och sitta med ett ämne fram till två på eftermiddagen är inte så lockande.
 
 Tumblr_md8427rcuq1rz46aio1_500_large

Finally!

Äntligen har jag skrivit provet i japanska steg tre som omfattar två terminer japanska!
Det bästa av allt var att jag lyckades få VG!
Hur bra som helst!
Nu´känns det som en stor sten lämnat mitt bröst och jag kan äntligen andas igen.
 
Ikväll blir det träning och mys!
530133_10150648201246752_1348073027_n_large
 

SD?

Någon mer än jag som rynkar pannan när de ser filmen som läckt ut på expressen där högt uppsata medlemar i SD kallar folk själsord och kuffar in en tjej i en bil? Asså vad håller dom på med? Alla vet ju att Sverigedemokraterna är ett parti som luktar svinstia, men att de går runt på stan och ger oss det svart på vitt är väll lite oroväckande? Dessutom att sedan beväpna sig med ett järnrör när man går på stan dagen efter är ju bara korkat. Man kan ju vara lite fyndig och säga att om de skulle skriva en biografi kunde den heta från "språkrör till järnrör"..hahaha..
 
Egentligen kan jag inte fårstå mig på männsikor som röstar på SD. Visst ni kanske inte tycker om invandring men SD står bakom så mycket mer än bara stoppning av invandring. Dessutom varför skulle vi stoppa invandring? Kanske att Sverige hamnar i krig någon gång och vi behöver skydd, ska vi inte känna att vi har vänner i fler länder än i norden då eller? Många som flyttar till Sverige gör ju det av en anledning..och jag menar vem har sagt att bara för att man inte är vit hyad och har blå ögon så får man inte bo i Sverige? Snälla tänk efter längre än vad nästan räcker och sluta va så rasistiska ni som röstar på SD.
 

SAS

Ryktet sprider sig att SAS ska gå i konkurs vilket betyder att resan till NY i februari kanske går åt pipan....
För tillfället är den resan det enda som får mig att vilja gå till skolan överhuvudtaget.
För i denna massa av prov, föreläsningar och tentor så finns det ett ljus, NY resan.
Denna resa som jag och min klass gått och längtat efter sedan den dagen vi började ettan.
Ska allting bara försvinna pågrund av ett dålig flygbolag.
 
Jag har inte många possitiva upplevelser med SAS. Blandannat när jag skulle resa hem från Japan i sommras var planet först två timmar försenat och sedan när vi  kom ombord så fanns det ingen underhållning på planet. Det vill säga ingen TV, inga filmer, inga spel, INGENTING! Så jag fick sitta i elva timmar på ett flyg utan minsta lilla underhållning. Vi fick ingenting extra för att planet var försenat och sen att det inte fanns underhållning.
 
SAS får gärna gå i konkurs men de kan vänta till jag har varit i NY....
 

Dead island

 
Dead Island är ett kunglit spel. Jag och Robin spelade klart det idag (mest Robin, jag gömde mig bakom en kudde).
Lite sorgligt att spelet är slut nu...frågan är..när kommer tvåan ut?
 
 

att känna ensamhet

Något av det jobbigaste som finns är att känna sig ensam. Att känna att ingen vill vara med en och att dem man älskar inte älskar en tillbaka. Att känna att varje gång man vill gå fram och ge någon en kram vänder dem ryggen åt istället. Att känna att vad man än gör för att bättre på vännskapen tycks istället bara göra relationen värre.
 
Varför välder vänner att bli bekanta och sen bli främlingar?
Varför håller man inte tag i de händer som sträcks ut till en och håller fast?
Varför inte bara vara nöjd med det man har utan att sträva mot perfektion?
Varför välja bort kärlek mot spänning?
 
29834_410631479004048_602209045_n_large

frustrerande

Jag blir så arg. Lärare lärare lärare. Kan det vara så svårt att tänka sig in i studentens huvud och sätta ett rättvist betyg?! Jag studerar när jag inte är i skolan eller jobbar OCH jag gör mitt bästa MEN när en lärare inte sätter högre betyg eftersom jag inte tänker likadant som henne orkar jag inte mer. Visst prov i all ära, men att ställa frågor där det inte finns några korrekta svar och sen skriva att de är fel är INTE rättvist. Läraren vill att man ska svara på det sättet som läraren hade svarat, men hur ska jag göra det? Jag har mina egna värderingar och tankar om hur jag tycker och tänker.
 
Fattar inte ni lärare att det är min framtid ni håller på att bestämma över?! Varför inte sätta ett MVG istället för ett starkt VG med en guldstjärna i kanten? Ni kanske precis förstörde min möjlighet att bli det som jag drömt om. Till varje prov pluggar man sig till en nivå av kunskap som känns bra, man ger järnet. Man gör sitt bästa och skriver tills fingrarna krampar. Ändå är det bara lärarens små favoriter som får högsta betyg och behöver inte ens oroa mig.
 
Jag är extremt studie motiverad och gillar att studera. Jag har stora drömmar om att jobba med något betydelsefullt. Men lärare som skummar igenom mina prov och sätter ett VG istället för MVG förstör min framtid och punkterar mina drömmar.
 
Så snälla lärare där ute, sluta jonglera med våra framtidsdrömmar och gör oss en tjänst att ge oss det betyget som vi kan använda oss av därute.
 
 
 

ont överallt

Jag sitter och har ont överallt, det känns som om jag blivit påkörd av en lastbil.
Visst det är lov men det känns inte som det.
Det enda jag gör är att slitas mellan tankarna på vad jag ska göra efter gymnasiet.
Ska jag åka tillbaka till Japa?
Ska jag ta en långtidsutbildning på nått universitet?
Ska jag behöva flytta från min hemstad?
Ska jag ta en yrkesutbildning?
Ska jag gräva ett stort hål och begrava mig själv för att jag tycker att alla beslut är jobbiga?
 
 
 

RSS 2.0