Tiden rinner ut

Sitter nu i min säng. Sista timmen hos Hibino-san håller på att rinna ut. Det är väldigt tråkigt att tvingas lämna värdfamilj. Hade jag fått välja hade jag stannat här hela tiden, men som allt annat när man är utbytesstudent får man inte bestämma något själv. Det är ju mitt år och då tycker jag att jag ska få bestämma vart jag ska bo (om de vill ha mig där). Hibino-san hade inte haft några problem med att ha mig tre månader till, men ändå tvingas jag att byta. Jag hoppas såklart att den nya familjen är lika bra som denna, men om de inte är det så tar jag och packar väskorna och åker hem. Jag orkar inte leva ett helvete tre månader till. Hela resan är beroede på vilken familj du kommer till. KOmmer du till en dålig familj vill du bara åka hem hela tiden. Jag orkar inte med en till dålig familj. Det är ganska exat tre månader kvar tills jag kommer hem och jag önskar och vill att dessa sista månaderna ska bli perfecta, vilket de hade blivit med familjen Hibino.Lyckliga stunderMy japanese BFF <3


BBQ

Idag drar jag på BBQ


bilder från T.O.K.Y.O

Jag har typ hundramiljoner bilder till på datan...


Karuseller

Här är lite filmer från Disney Sea.
Jag har inte filmat dessa videorna men de är iaf filmat inne i attarktionerna.Tower of Terror
Indiana Jones (min favorit) Spola fram till 3.30

Detta är hela DisneyShowen i HD! Om ni har tid så kolla hela :)

upp med fingret jadå

Okej nu ska jag tala ut. Hahah låter så himla seriöst men nu är jag faktiskt lite arg. Min vårlov (springbreak) börjar imorgon, vilket är väldigt trevligt. Lov för mig betyder (nu när jag är i Japan) att jag kan få sova länge på morgonen, inte behöva plugga, ta det lungt och bara få andas lite. Jag var hur glad som helst tills för ungefär 30 minuter sen. jag hade fått brev från WYS. I brevet tryckte WYS upp i ansiktet på alla utbytesstudenter att de inte skulle tro att vårlov var något att se ifram emot. I brevet står det i korta drag:

-Datan får bara användas trettio minuter per dag och jag får bara kontakta mitt hemland en gång varannan vecka. Jag måste använda datorn i tex vardagsrummet och inte på mitt rum. Trettio minuter inkluderat att lyssna på musik osv. Om jag missköter detta kommer datan att tas i beslag.

-Att röka och dricka är sträng fröbjudet och om jag äns smakar skickas jag hem direkt.

-På dagarna borde jag plugga, städa och jämt vara tacksam. Jag får inte sitta på mitt rum och vara för mig själv.


Mina reaktioner på detta:

-Tar ni min data anmäler jag er för stöld och jag tvilar inte en sekund på att göra det. Jag bryr mig inte om vad ni tkr om mitt dataanvändande, jag lever i Japan helt ensam om inte jag kan få bestämma över min egen data om jag själv betalat för så åker jag häldre hem. Jag är vuxen och vet hur jag ska uppföra mig men jag vill inte ha något jävla koppel runt halsen där WYS bestämmer riktning gör vad jag ska göra. SÅKLART så sköter jag mig! Jag behöver inga brev upp i fejset som påminner mig om att jag inte kan slappna av och känna mig som hemma hos en värdfamilj.

-Att röka och dricka spelar ingen roll, jag behöver inte sånt för att vara glad, MEN jag behöver ingen påminnelse om att om jag ens tänker på alkohol så skickas jag hem. Blir så himmla arg när de ska hålla på att påminna en om sånt hela tiden, man kan inte slappna av.

-Jag tänker inte ens titta i mina skolböcker under lovet. Ni kan ju inte kedja fast mig i bänken så ni får helt enkelt acceptera det. Och jag tänker städa efter mig själv men inte bli nån jävla liten slav.


Nu tänker många (iaf mamma och pappa) men guuuuuud Emelie hur kan du skriva såhär? Jo jag gör det för jag vet att andra utbytesstudenter läser detta och ungdommar som funderar på att åka till Japan och jag vill att de ska förså verkligheten av aatt vara utbytesstudent. Det är ju nästan som att vara i fängelse när man ska tänka på alla dessa regler. Jag har alltid tagit min egen väg och det har jag gjort även i Japan.


420993_399710250042509_213468808666655_1692032_1174376059_n_large_193432436_large


Tokyo igen

I natt drar jag till Tokyo med min värdfamilj. Vi ska bo på hotell och stanna där i två dagar. Vi ska bland annat dra till Tokyo Disney Sea som är precis som Disneyland fast med vatten tema. Vi lämnar Tamano i natt klockan elva och kommer vara framme i Tokyo runt klockan åtta. Vi kanske ska åka till Ikea så jag kan få äta svensk mat (hoppashoppas). Nu ska jag sova vidare!


Roligt

Satt och chattade med lilla syster och jag frågade om det hänt några värdshistoriska saker i Malmö nu på senaste. Då svarade hon ; ja, Torsten Flink vann över Sean Banan i Melodifestivalen. HAHAHAHAHHA

Fredag i Japan

Har satt i mig massa godis så att jag blir riktigt tjock.


BilderMin födelsedag firades med Jakuniku som är innomhus grillning

TårtaFlickornas dag

Long time no see

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag har haft annat för mig. Jag har blandannat haft testvecka, fyllt år och massa annat. Min födelsedag var hur bra som helst. Jag fick presenter av min värdfamilj och vi gick till Jakuniku som är en resturang där man grillar kött innomhus. Sen hade min hfamilj köp en jätte stor choklad/jordgubbs tårta som smakade mums. Jag toga massa bilder som jag tänkte lägga upp snart. Igår fick jag en hel påse med choklad från alla i mitt handbollslag, det var jätte snällt av dem.

Idag ska jag spela match. Det var längesen jag spelade så det ska bli jätte kul. Imorgon blir det kanske bio, den nya Twillight filmen. På måndag har vi sporfestival på skolan och jag har gått med i doodgeboll laget (spökboll). Jag ska Ä.G.A på planen. Yeey, hörs senare då jag ska lägga upp bilder!

RSS 2.0