Sommar sommar sommar!

Blommorna blommar i Bohuslän
Before the summer ends...

Innan sommaren slutar vill jag...
happy foks

happy foks smiling in the summernight.

om man vill

nu kan jag bli riktigt tjock innan skolstarten. imorgon ska vi dra vidare och shoppa.

skip-hoe

jag vann

Fullt ös, MEDVETSLÖS

Jag har fullt upp hela tiden. Det hjälper inte att jag vaknar runt tolv varje dag(alltså sovit bort halva dagen). Jag känenr mig stressad och det känns som om min kropps slits i tusen bitar. Jag har så mycket som jag måste göra till hösten.

Ikväll ska jag ut och äta och senare blir det Anderslöv för att träffa Maddie och Melia. 


Whaddup

Säger godnatt med två bilder!
Åldersnoja

Klumpen som växer i bröstet när man inser att man fyller tjugo nästa gång. Det gör ont.I ärlighetens namn, jag mår riktigt dålit över att passera tjugo sträcket. Det känns bara som allt ungt och snyggt kommer flyga ur mig och jag komemr stå kvar som ett skal. Jag vet inte hur allvarligt jag ska se på min åldersnoja, men jag mår dåligt över det. Jag vill inte bli vuxen, forever young.Bio

nu drar Lucas med mig på bio, ice age 4.Jag har inte sett de andra och jag tycker inte att "ishumor" är jätte kul. Jag har på mig mina japan fransar som är jätte långa!

tiden går snabbare i Sverige

Tiden och mina pengar bara flyger iväg nu när jag är i Sverige. Jag har inte tid att blogga! Allt annat är så himmla kul, som att ha kul med mina kompisar, gå ut och äta och vara med mina familj. Många av mina japanska kompisar har velat skypa men jag har helt enkelt inte haft tid :S SORRY!


time for party

time for party m8!

Sverige är fint

Sverige skåne är fint!


sommardag

dop idag. summerstyle

shopping gör mig glad

jag kom precis hem från en runda shopping. Känslan efter att man shoppat nya snygg kläder är så skön. 

12.07.06

God morgon alla läsare! Idag regnar det igen, typiskt sverige. Men det är ju trots allt Fredag så idag ska jag väll hitta på något kul. Jag började dagen med en timmes yoga på Friskis. Det är otroligt skönt att börja dagen med att röra på sig, då känns dagen mycket längre och man blir mer vaken.


glassigt

efter en timmes friskis ska jag nu ta det lungt.  Nytt simsspel köpt och en go burn på det.  En nice torsdag dvs.

FlowapowaSwedish summmer


todays lunch

todays lunch! äntligen fick jag äta svenska köttbullar igen :

rain

det regnar idag, jag som ville sola. Igår var jag ute hela natten och festade med Amelia. jag kom hem halv sex på morgonen, men jag var pigg eftersom jag fortfarande är jetlaggad. Hela morgonen försökte min bror att väcka mig, och till slut lyckades han. Idag ska jag bara ta det lungt och grilla lite ikväll. seeya

New shoes and shorts

Jag har köpt nya skor och shorts idag.


RSS 2.0