återhämtad

Nu har jag återhämtat mig från influensan. Fyra dagar höll den i sig. Nu är jag bara snuvig och trött.

idag snöar det. NEJ, förra gången det snöade slutade det med att jag blev sjuk eftersom jag tvingades att vara ute och träna. Jag har ingen lust att träna ute i mer än två timmar när det ligger snö på marken! Förmodligen har jag väll inget val, men vi får se! Min värdmamma är snäll nog att köra oss till skolan i alla fall. Himmla snällt av henne!

Jahapp, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer..finns inte dirket något.


381793_317915354915684_166880013352553_969222_1170523792_n_large

skit sjuk

Har varit hemma hela dagen idag, är riktigt skit sjuk. Febern går upp och ner som en berg och dalbana. Jag äter piller och smörjer in mig med massa medicinkrämer men inget verkar hjälpa! Idag skulle ju jag ut ed nya kompisar och dessutom på en liten fest. VARFÖR händer detta? Jag orkar snart inte mer..

enough is enough!

Dessa dagarna har bara varit langa, jobbiga och irriterande! Forsta irreterande saken hande i tisdags. Vi hade helvetestraning (traning som ar langre an fem timmar) forst utomhus i tre timmar sen innomhus i tre timmar. Fort var det sa J#$&! kalt ute sa man fros fingrarna av sig sen kommer jag inte hem foram\n runt nio och da ar jag skit trott. Men iallafall, ska du spela handboll innomhus i Japan maste du tejpa fingrarna med dubbelhaftande tejp for att kunna spela. Man anvander alltsa inte klister. Forst maste du tejpa fingrarna med vanlig tejp och sen emd dubbelhaftande over den vanliga annars kan du inte ta bort tejpen efter traning. Saklart kan du valja sjalv hur mycket eller lite du vill tejpa. Jag brukar tejpa alla fingrarna pa hoger och tummen och mittenfingret pa vanster. Hela proseduren tar vall cirka tjugofem minuter att genomfora. Ja i tisdags da sa stod vi ute i kylan innan inomhustraningen och tejpade fingrarna. Jag tejpade omsorgsfullt mina genomfysta fingrar och nar jag var klar la jag market till att jag tejpat fel hand! Jag hade alltsa tejpat alla fingrarna pa vanster han  istallet for hoger! Jag blev sa sjuk forbannad! Inte nog med att vi inte kan anvanda klister, vi maste sta ute i kylan, tejpa vara fingrar och nu maste jag gora om allt for att jag tejpade fel!

En andra sak som gjorde mig sjukt irreterad var gardagens traning. Det var nollgradit ute men vi skulle SAKLART trana utomhus anda. Jag bet ihop och tankte, jaja jag blir vall varm efter ett tag. Efter tjugo minuter borjade det sma snoa, nu tankte jag, na nu far det fan vara bra! Men jag fortsatte trana anda. Efter en timmes sma snoande borjade det snoa ORDENTLIGT, det vrakte ned! NU blev jag riktigt arg och forbannad! Nu vill jag inte mer! Inga vantar, ingen mossa, ingen jacka och det ar varsta snostormen och jag forvantas springa omkring utomhus och trana, AR DOM DUMMA I HUVUDET! Dessutom skulle jag sta forsvar sa jag stod still hur mycket som helst.

Sa idag ar jag sjuk, feber, ont i halsen, allmant hangig. Och denna helgen skulle bli den roligaste pa lange. Saklart ar jag i skolan nu anda fast att jag ar sjuk (man har ingen fri vilja nar det kommer till sant i Japan, ar du inte doende ska du ga). Sa jag far vall se hur det slutar det har. Arg ar jag iallafall....

Volleyboll

Volleyboll gor skit ont. Vi fick valja mellan fotboll och volleyboll och jag ville inte springa omkring ute i kylan. Dessutom har i japan har man samma sport pa gympan i ungefar en manad tre dagar i veckan vilket betyder att jag maste vara ute jatte mkt, dessutom kan jag inte springa pga kna skadan. Sa det fick bli volleyboll. Natet ar jatte lagt for mig sa jag kan smasha utan att behova anstranga mig, sa alla vill ha mig i sitt lag, hahahhah! Men ont gor det och jag har blamarken over hela armarna.

Idag ska jag skypa med pappa! YEEAY! Jag har inte skypat med nagon sen i julas forra aret. Om Du vill skypa med mig sa sag bara till, kommentera pa bloggen eller nat.

Ha det!

080610_rg_vintagefacebook_02_large


Risdeg?

Nej inte rishog,,,vist jag kanner mig som en idag, men nej, RISDEG.
Som jag berattade om innan var skotten jag horde starten pa nagot, jag tror att det var for att fira kinesisktnyar. Jag och min vardfamilj drog till ett stalle dar hela byn skulle traffas. Man fick gratis sake, trokad fisk och risdeg. Saken som bars fram i en stor tunna av stadens halvnakna man var gratis och man fick dricka sa mycket man ville. jag drack saklart (inte) eftersom jag ar en duktigt utbytesstudent, hehe. Sen skulle aven mannen som hade dukar pa huvudet banka till ris sa det blev risdeg. Sa tva man i taget med varsin stor (jattestor) trahammare bankar i en tunna fyllde med kokt ris. Runt omkring dem star massa andra man med dukar runt huvuena och skriker i takt, yoooshaaa, ohhhaa, yoooo, yoss. Valdigt interessant att titta pa, dock var jag intressantare att kolla pa for alla stirrade ut mig. Jag forsokte gomma mig bakom vardpappan sa hela vardfamiljen skrattade. Sen fick min vardsyster den dummaste ideen, att jag skulle ga fram och banka ris. Jag vagrade men da komma alla mannen med dukar runt huvudena mot mig och ville dra mig fram till ristunnan. RACKER DET INTE MED ATT JAG BLIR UTSTIRRAD REDAN, SKA JAG SKAMMA UT MED OCKSA?! Jag vagrade saklart och efter fem minuters nekande fattade dom att jag inte skulle banka nan deg till dem.


Tha list

Har man inget att gora, fyller man i en lista...

Är du kär? yees, i min pojkvan.
Är du en sportfåne? nje
Är du likgiltig? tror jag inte..
Är du röksugen? Aldrig.
Är du rik? nej, just nu ar jag riktigt fattig och borjar fa panik.
Är du fattig? Nja kanske inte fattig heller.
Är du trött? alltid trott.
Är du shoppingsugen? nej
Är du töntig? nej
Är du ressugen? Jag reser just nu...men skulle vilja resa hem :p
Är du skolsugen? Fyy nej
Är du irriterad? ibland.
Är du festivalsugen? jag tycker inte om festivaler.
Är du alkholsugen? give me the vodka, NOW.
Är du saknad av nån? Det tror jag, hoppas jag pa.
Smeknamn? Wildchild.
Bästa åldern? vet jag inte.
Bästa tidningen? EGG.
Hur sminkar du dig? far inte ha smink i skolan :s.
När stal du senast något? Jag tar inte saker.
Hur många timmar sov du inatt? tio, typ.
Vilken film såg du senast? Nagon japansk film om baseboll.
Vilken internetsida besökte du senast? blogg.se
Vad sa du senast till vem? Toshoukan ikkimasu.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Hello, are U sleeping?
Vad gjorde du i förrgår? Sov
Vad har du gjort idag? Varit i skolan
Vad ska du göra idag? fortsatta va i skolan
Hur många msn-kontaktetr har du? anvander inte det skit programmet.
Vilket land besökte du senast? Nihon.
Hur många snälla känner du? ingen
Vad såg du senast på tv? Vet inte vad programmet hete, men massa gammla gubbar som sitter pa golvet och pratar.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? har ingen DVDspelare
Senaste köp? En svart klänning.
Vad har du dåligt samvete för? Att jag inte kan trana
Vad har du för skor? slippers
Vad har du på dig nu? Skoluniform
Vilken musik har du lyssnat på idag? Inte hunnit lyssna på någon musik än.
Är du vegitarian? Nepp
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej
Vad heter dina kusiner? Elin, Alfred, Gustav, Gabija, Jacob, Edwin
Är du feminist? Nej.
Vad drack du senast? Te
Gillar du att laga mat? jepp
När sjöng du senast? Kareoke i lordags
Håller du det städat? haha, alltid
Vad gör dig lycklig? SWEDEN


Japans musik

Tänkt posta lite japansk musik som kan vara kul att lyssna på.
Enjoy!


(jag vet inte varför alla tjejer ska ha så lite på sig X( )Den sista videon är en koreanskgrupp men dom är även kända i japan och sjunger ibland på japanska.


(ja jag sjunger med i dessa sångerna ;), hahahah)

Bombs over Tamano

Sjukt konstig sak hände idag. Fast att klockan bara är kvart över åtta på morgonen så har det hänt något som skrämt livet ur mig. Jag vaknade nämligen klockan sex på morgonen av att jag hörde gevärsskott/någon typ av stort skutvapen. Jag var inte helt vaken utan typ "sovdimman" men jag var helt säker på att vi blivit attakerade och att krig skulle bryta ut. Trots att jag var rädd somnade jag om (hahahah, här tror jag att det ska bli krig och jag går och lägger mig). När jag vaknade igen viste jag inte om jag drömt eller om det verkligen hänt. Jag frågade min värdmamma och hon sa att jag hade hört rätt. MEN att allt var som det skulle, det är någon typ av tradition eller festival idag och man börjar morgonen med att skjuta. PHUU, här trodde jag att vi blivit attakerade av USA eller något annat land.

Igår hade jag en fruktansvärt bra dag. Jag var ute med min gammla värdsyster Megumi och hennes kompis. Båda är 26 år gammla men jag tycker att våra personligheter och sånt passar ihop (till skillnad från mina klasskamrater). Vi åkte först till Gifu och handlade någon typ av godis som smakade jätte bra. Sen åkte vi tillbaka till Ichinomiya och åt Jakisoba som är stekta nudlar med kött och massa andra gosaker i. Efter vi fyllt magarna åkte vi och sjöng kareoke i två timmar. riktigt roligt var det. När jag kom hem åkte jag med värdfamiljen till en sushi resturang, en sån där där tallrikarna snurrar runt på ett band så man kan ta den sushi som ser godast ut, äta upp den, och sen ta en ny tallrik.
En mycket bra lördag så att säga!

2998509145_506a633c74_large

3005130561_f1fbcf2b68_z_large

Bilderna är från weheartit.com


In Tamano

Igår kom jag tillbaka från skolresan. Helt klart en besvikelse om jag får säga så. Jag tyckte faktiskt inte alls att det var roligt. Inte bara det att jag inte fick åka skidor en alla studenter (ungar) som beter sig så himmla löjligt. Fast att det bara är ett år mellan mig och mina klasskamrater känns det som om det är minst tio år emellan oss. Speciellt bland tjejerna. Killarna kan jag inte säga så mycket om eftersom dom är för blyga för att snacka med mig. Jag har alltid tyckt att det varit ett stor skillnad mellan mig och mina klasskamrater, men under denna resan förstod jag verkligen hur stor den skillnaden är.  Jag hade tänkt skriva ut vad jag gjorde under resan, men jag satt mest i hotell lobbyn och pratade med lärarna eller läste en bok. Dessutom var jag tvungen att lägga mig jätte tidigt eftersom jag fick huvudverk av alla som skrattade så högt så man kunde höra det ända bort till Sverige.

Men jaja, det var skönt att komma tillbaka "hem" iallafall. Nu ska jag vila lite, vi hörs.

 

Tumblr_lx6rk0cctb1r8zgdco1_500_large

Tripp, trapp, knä

Imorgon ska alla tvår åka på skolresa till bergen och åka skidor. Jag får dock inte åka skidor :(. Anledningen är att jag har en inflamerad svunad under mitt knä ( som jag skadade för ett år sen, men de svenska doktorerna hittade inget,pfft) Tydligen skulle det ha läkt bättre om jag inte överansträngt det, men jag viste inte äns att det var något som behövde läka där inne. Nu får jag i alla fall skylla mig själv (och de svenska doktorerna) för att jag inte får åka skidor eller sporta. När jag väl kan börja sporta måste jag göra några konstiga rörelser femton minuter innan och femton minuter efter träning. Doktorn sa även att knäet kanske aldrig blir bra igen och att jag måste träna upp min lårmuskel så att den tar mer vikt än knäet gör, så att det ska göra minder ont. Jaja..vad ska man göra, jag hade ju tyckt att det skulle bli kul att åka skidor för första gången men nu måste jag sitta på hoteller i tre dagra istället. OCH när jag kommer hem måste jag börja med rehab för mitt knä, super duper kul...not.

Jag kan inte bara förstå att jag inte fått denna informationen innan så att det inte behövt gå så långt att knäet inte kommer läka ordentligt. Detta betyder ju också att jag förmodligen inte eller kommer ha svårt för att utföra vissa sporter i framtiden. typ handboll, fotboll, basketboll och andra sporter där man måste springa mycket. Jag kommer nog inte kunna fortsätta med taekwondon iheller.

Nu ska jag packa vidare för att sedan sova, SKÖNT!


ont överallt.
det blir som det blir när det inte blev som det skulle

Sitter på mitt rum denna lugna fredagskväll. Hela min nya värdfamilj somna framför TVn och jag tyckte det var tråkigt. Så alltrenativen var att antingen sitta framför datan en stund eller gå och lägga mig. Underbara saker att göra en fredagskväll, inte sant?

Imorgon ska jag i alla fall ut och försöka köpa en var tröja som jag kan ha i skolan över uniformen. Det är så sjukt kallt ute just nu. Senare imorgon kväll ska jag och vardfamiljen gå på sushiresturang, mums. Eller ja, just nu är jag inte jätte sugen på sushi.

Jag har många frågetecken gällande hur regler och sånt funkar his min nya värdfamilj. Det känns inte riktigt som jag gör rätt på något vis. Jag är så trevlig som jag bara kan, men det känns ändå som om jag kan göra mer....dock så får/vet jag inte vad jag ska göra. Jag försökte plocka ut disken idag men värdmamman sa att jag skulle kolla på TV istället.

Men jag har en säng i alla fall, det är det bästa! En säng och en garderob att hänga in mina kläder i så att jag slipper ha dem i resväskan. Vädigt skönt och bekvämt. Dessutom är min värdsyster sjukt snäll och presenterar mig för alla hennes kompisar så att jag får många nya vänner. Hon och jag (hoppas jag) kommer bli goda vänner.

Nu hade jag tänkt spela lite sims innan jag slaggar. Natti.

right now

This is what I feel right now

260595_154950364575559_122835161120413_309896_7336717_n_large
Tumblr_lxhk5wckx31qj8m1oo1_500_large

Tumblr_lwh8tcfdjd1qilg5lo1_500_large

Img_3479silje_large

Tumblr_lxlqmaric01r0cg31o1_500_large

Ibland säger en bild mer än 1000 ord....ny vardfamilj

Japp da har jag bytat vardfamilj igen, denna gangen ar det familjen Hibinosan som jag ska bo hos i tre manader. Jag flyttade in i gar kvall sa jag har inte lart kanna familjen sa bra an. Familjen bestar av mamma, pappa, stora syster, lilla syster och hunden Coco. Jag och min "lilla syster" gar pa samma skola sa vi cyklade tillsammans imorse. Tank att vi pratade hela vagen till skolan endast pa japanska! Jag trodde inte att jag kunde prata sa mycket japanska som jag tydligen gor, men jag vet att det ar lite "baby japanska" over det. Jag kan ju inte satta ihop meningar perfect....Men min vardsyster verkar jatte snall, dock har jag forstatt att alla ar jatte snalla i borjan sa jag far vanta och se om dom ar lika snalla om nagra veckor, vilket jag verkligen hoppsa pa! Jag delar rum med min vardsyster och jag har en sang (YIPPPI) men dock inget tradlost internett. Sa jag far vall se hur mycket jag kan och far anvanda. Det var ju sa bekvamt hos den forra familjen dar jag hade tradlost internett. Men jag tror sakert att dom later mig anvanda min data lite da och da.

Forsta kvallen gick vi ut och at Italiensk pasta, det var jatte gott och man fick jatte mycket mat! Pa lordag ska vi tille n sushi resturang som min vardmammas syster ager (lucky me), alltsa kommer jag fa ata mycket sushi!

Nu ska jag surfa vidare, ha det! (om texten ser konstig ut vet jag inte varfor :S)


Tokyo

Nu ska jag skriva om vad jag gjorde i Tokyo, det kommer bli ett väldigt långt inlägg...

Dag 1
Runt tio på morgonen tog jag Shinkansen som är ett jätte snabbt tåg (upp till 300 km i timmen!) ensam mot Tokyo. resan tog ungefär två timmar och femton minuter. Väl framme i Tokyo irrade jag omkring på stationen i typ tio minuter för stationen är jätte stor! När jag väl funnit mötesplaten var nästan alla redan där. Det var så himmla roligt att träffa alla de andra utbytesstudentera och vi började genast prata och gemföra våra liv. Något som också var väldigt kul var att prata Svenska igen! Vi åkte sen via tunnelbana till Shinjukuku där vårt hotel fanns. Våra rum låg väldigt högt upp och vi hade stora glasfönster och untsikten var makalös! En morgon satt jag bara och titta i femton minuter, Tokyo är så vakert! När vi lämnat våra väskor åkte allesammans till Edo museét som är ett museum som visar Tokyos historia. Dock var vi inte så jätte intresserade av alla saker, vi var mer intersserade av att prata med varandra. Så vi gick runt i små grupper och pratade. Sen gick vi på resturang, jag mins inte detta så väl, men vi åt iallafall :P. Sen drog vi tillbaka till hotellet. Vi satt allihopa i lobbyn tills de släckte ljuset runt tolv på natten och vi var tvungna att gå och lägga oss.
Utsikten från vårat fönster

Dag 2
Under dag två kunde man välja om man ville åka till Disneyland eller om man ville åka till någon typ av gammal stad, jag valde Disneyland! Så jag var tvungen att gå upp runt sju på morgonen eftersom vi skulle mötas i lobbyn klockan åtta. Jag och några andra tjejer köpte bullar på ett bageri till frukost sen åkte vi med tunnelbana till Disneyland. Vi var runt frmton stycken som valde att åka till DL. Vi delade snabbt upp oss i små grupper, jag och Krista valde dock att bara två eftersom vi inte orkade springa omkring och ta bilder med Nalle Phu och så vidare. Jag och Krista som är en finsk tjej, gick runt och åkte massa roliga karuseller som tillexempel Pirates of Carabian, Splash Mountain, Toy story, och massa mer. Dock var köerna ganska långa men som tur är kan Krista prata Svenska så vi hade hur kul som helst. Vi åt också hur mycket popcorn som helst eftersom DL var uppdelat i "zooner" och i varje "zoon" fanns olika smaker på popcorn! Vi smakade Soja och smörpopcorn, chokladpopcorn, honoungspopcorn. Vi skippade dock curripopcornen och vanliga saltade. Vi tog massa foto och betygsatte japanskakillar, hahaha! Vi var på DL mellan tio på morgonen till åtta på kvällen. Tiden gick jätte snabbt! Vid åtta åkte alla tillbaka till hotellet och precis som förra kvällen satt vi i lobbyn och pratade till midnatt. Jag gick dock och la mig lite tidigare för DL hade dödat mig lite grann.Slottet på DisneylandPizza på DisneylandJag köpte nya öronVackra Disneyland!
Jag på DisneylandKrista på DisneylandHöga på Disneyland

Dag 3
Denna dagen åkte jag och några andra utbytesstudenter till Tokyo tower. Utsikten var fantasktisk! Jag tog jätte många foto. Denna dagen kändes så kort eftersom runt ett var vi tvungna att åka till Tokyo trainstation för att att säga hej då till alla. En efter en lämnade vi gruppen, jag var en utav de sista. Jag tyckte det var så tråkigt att säga hej då till alla, men när jag kom tillbaka till min värdfamilj blev jag jätte glad igen.Tokyo towerUtsikt från Tokyo towerTillbaka i Hagiwara

Nu är jag tillbaka i Hagiwara, jag fick ett varmt välkomnade tillbaka av min värdfamilj. Jag är vädigt väldigt trött så jag kommer inte att skriva något långt inlägg just nu. Förmodligen imorgon ska jag skriva ett långt inlägg med massa bilder.

-Natti

Packad

Nu är väskan packad, för imorgon drar jag till Tokyo! Det ska bli så himmla roligt att träffa de andra utbytesstudenterna igen. Lite tråkigt att en svensk tjej åkt hem för hon va jätte trevlig. Men jag vet att hon har det hur bra som helst nu hemma i Sverige...hoppas jag iaf :)

Idag var jag i skolan, hade japanska prov. För att vara ärlig hade jag knappt pluggat något alls eftersom jag haft så mycket annat i huvudet dessa dagarn. Blandannat att jag ska till Tokyo men också känns det som jag har massa lösa trådar hemma i Sverige som jag gärna vill knyta samman. Lite jobbigt när man drar på sig problem när man inte kan lösa dem.

Jag har börjat känna jätte mycket saknad. Jag saknar min familj och mina vänner. Jag saknar alla jätte mycket men mest saknar jag min lille bror. Han är i en sån period nu då han utvecklas så mycket och jag känner ångest att jag inte kan vara där med honom nu. Det är tio år mellan oss så jag har alltid varit som en liten extra mamma till han så han har en stor bit av mitt hjärta.

Jag hoppas att mötet med de andra utbytesstudenterna ska göra mig gladare, förmodligen känner alla samma som jag och äntligen kan jag prata lite "hemligheter" och sånt med någon som pratar samma spårk som jag. Tokyo ska bli underbart, staden är ju enorm!

Nu ska jag lyssna på musik!

 
Min spiderman handduk,,hahah så barnsligt, men jag var tvungen att köpa den :O

Tokyo

Tumblr_lxb0l6pidr1r5sd46o1_1280_large
404742_346506422042143_203909036301883_1420444_536236457_n_large


Tumblr_lw083mt9ka1r29t5yo1_500_large


2012

idag blir det kareoke
1722865_godaxueg_c_large_large


Vblogg


mission impossible

Idag var jag på bio, såg misson impossile. Jag gillar ju inte action filmer så mycket så filmen blev ingen favorit dessutom gillar jag inte Tom Cruse. Men efter bion drog vi till Osu som är en shoppinggata. Där handlade jag ett par uggs! Jag behövde verkligen ett par varma skor och jag fick dem för ett bra pris, runt 150 svenska kronor.Jag spelade även in en video där jag berättar om en vardag i Japan, JÄTTE intressant, not.

Ni får ha det bra så länge :)


Efter vinter kommer vår

Idag var jag, min värdsyster och min rektor på utflykt. Vi åkte till ett jätte vakert tempel i en gammal stad. Templet var byggt på 1500-talet och en nationalskatt.Imorgon ska jag göra en video där jag pratar...muhhahaha, vi får se hur det går.


ska vi göra något äckligt baby??[Erik]
Börja med att jag var ute en kväll
Med en brud som jag träffat och som bjudit på date
Vi drack en flaska vitt, åt en bouillabaisse
Drack en liten drink, men vi hoppade dessert
För hon sa: 'Nu vill jag ha dig, baby'
Jag sa: 'Jag är här det är bara ta mig, baby'
Så vi hamna hemma hos henne
Plötsligt låg jag bakbunden naken i sängen
Hon sa: 'Nu tar jag dig till himlen'
Ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden

(---Refräng---)
Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

[Afasi]
Veckorna gått rätt så fort
Jag har fått fett mycket gjort
Men jag känner mig rätt äcklig
Jobbat från morgon till kväll
Längtar till kommande helg
Då jag får komma hem till dig
Vi kan ta vid där vi sluta förra veckan
Låt mig bara få ta en dusch
Sen gör vi det där som är uteslutet för de flesta
De dom tycker är överkurs
Men jag vill ha mer än en körlektion
Och jag, och jag tror faktiskt jag är redo
Så uppkörning är vad hon föreslog
Och jag, jag lägger inte in något veto

"Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby"

[Erik]
Ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För du vet vad jag vill ha, ha, ha
Så du får göra vad du vill med mig

[Afasi]
Jag ställer inga krav, krav, krav
Säger aldrig nej, nej, nej
För det blir aldrig så bra, bra, bra
Som när du får göra vad du vill
(Nånting äckligt med dig)

"Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby"

Ska vi göra nånting äckligt, baby

"Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby"

(Ska vi göra nånting äckligt, baby)


v-loggFemte v-loggen so far. Tänkte kanske göra en när jag pratar lite, vi får se :)


Tillbaka i Hagiwara

Jag har haft en awsome tid i Osaka! Jag tog jätte många bilder som jag ska visa sen, men inte nu för jag är så trött hahaha. Men jag kan visa presenten jag köpte till min värdsyster :)
Jag ser muppig ut JA, men Momoka är så söt!

Detta är en av karusellerna som var GRYMMA på Universalstudios!
Jurassic Park (OBS jag filmade inte denna, slutet på åkturen är över häftig!)
Om ni inte orkar se hela, spola fram till lite innan slutet!


RSS 2.0