Ur form

Idag känner jag mig helt ur form. Inte bara det att jag är ordentligt förkyld, jag har dunkande huvudverk och kallsvettas. Vädret ute har varit underbart men jag har inte tagit del av det på grund av att jag är så hängig och trött, varför detta när man har sommarlov? Hoppas jag mår bättre imorgon för då måste jag jobba.Redredred

Igår låg jag på stranden i cirka fyra timmar och AJAJAJ vad jag har ont överallt.

1018858645_2a78375dd71_large


Upptakt JapanTumblr_lmv0kpmdap1qd3w72o1_500_large

Tumblr_llybw48l2h1qjvtopo1_400_large

Tumblr_liqha35jga1qhumhvo1_500_large

Tumblr_lhpng9hxnw1qzwilpo1_400_large

Tumblr_lfrfh09id11qaky03o1_500_large

Tumblr_la29w5kqxx1qd96klo1_500_large

Purikura

Japansk fotoautomat där du kan ta söta bilder och sen redigera dem :D


Underbar start på veckan!

Idag vaknade jag utav att Caroline från Explorius rimgde till mig och berättade att jag har fått skolplats i Japan! Jag förstod nog inte riktigt vad hon sa och jag tror hon fattade det också för jag mumlade bara..haha! Jag är iallafall jätte glad! Jag har fått plats på en skola i Atchiprovinsen, skolan heter Aichi Prefectural Kisogawa Senior High School och verkar vara en jätte bra skola! Jag fick webbadressen till skolan också, här är den. Om man klickar runt lite kan man se filmer och bilder från skolan :D. Detta beskedet gjorde hela min vecka, jag kommer nog gå på små rosa moln hela veckan!Min Japanska skola!

2 månader kvar

Längtan är obeskrivlig!
Det första jag gör på morgonen är att kolla min hotmail om jag fått något från Explorius och det sista jag gör innan jag går och lägger mig är detsamma. Det är bara två månader kvar och jag kan knappt bärga mig länge. Sorligt nog har jag inte fått någon värdfamilj än, men det kommer säkert snart. Jag har förbereder mig själv genom att titta på Vloggar och bloggar samt läsa olika forum. Jag tänker också på hur snabbt mitt år kommer gå och att jag måste njuta av min tid i Japan. Visst låter tio månader mycket men jag kan tänka mig att tiden bara kommer springa förbi.

Samtidigt som jag känner en längtan att åka till Japan känner jag en sorg över att behöva lämna allt här hemma, speciellt min pojkvän. Jag kommer ha väldigt svårt att säga hej då till honom, ge den sista kramen på flygplaten osv. Han kommer förmodligen vara den jag kommer sakna mest eftersom jag vet att min familj alltid kommer finns kvar, men man vet ju aldrig med honom.

Förutom att jag är ledsen över min pojkvän är jag annars väldigt glad. En drömm som jag haft sen 2008 kommer bli sann om cirka två månader. Jag ska försöka träffa mina vänner så mycket jag kan under dessa två månaderna men jag måste även jobba för att dra in pengar som jag kommer behöva under utbytesåret. Just nu har jag två jobb och om jag hade haft möjlighet hade jag skaffat mig ännu flera.

Jag har nog aldrig varit så taggad som nu att lämna Sverige och "sköta mig själv" som jag är nu och om jag hade kunnat hade jag stuckit redan imorgon!

Upptakt JapanTumblr_lmdl9s9tpt1qi8k06o1_500_large

Tumblr_lk4mcvqgo41qd3vjpo1_500_large

2944242024_78f8c2f51d_large

Dsc04149a_large

Japansk Bento (lunchlåda)


Ingen midsommar för mig

Det var egentligen tänkt att jag skulle fira midsommar med mina vänner i Lund, men det blir inte av. Tråkigt tråkigt, så nu får jag sitta på mitt rum mögla hela dagen. Nej jag ska nog gå och lägga mig.

WOOHOOO!

Fick precis ett mail från organisationen som jag ska åka emd att de behöver en kopia på mitt pass för att de har hittat en skola till mig! IM SO HAPPY! Nu ska jag sätta på hög musik och dansa lite ^^


Upptakt JapanOrigami från Japan!

Tumblr_lgben0uhfv1qgk97uo1_500_large

Creative-glitter-mug-nails-origami-paper-favim.com-45805_large

Tumblr_ld6dd1wguz1qeyhk4o1_500_large

Overflowing_wishes__by_munuh490_large


Lite seg

Jag har varit lite seg på att uppdatera, sorry sorry.
Jag har haft så mycket annat att stå i.
Igår jobbade jag på Etage och gissa vem jag träffade på?
Jo Martin och Sara från Big Brother :P
...lite kul ändå.Dagen innan sommarlov!

Då var det dagen innan sommmarlov och det firar jag tillsammans med min lillebror som jag sitetr barnvakt för :)
Han är jätte glad för han ska på sitt andra sommarlov imorgon. Förutom att "fira" med lillebrossan har jag sovit bort typ hela dagen, mer exakt mellan två och fem. Det blev ganska sent igår hemma hos Amelia, hehe men roligt var det :)


Back home!

Idag har varit en otroligt mysig dag med Evelina på stan! Evelina kom hem från USA igår så hon är fortfarande i jetlag :) men hon lyckades hålla sig vaken. Hon berättade för mig hur det var att vara utbytesstudent osv, och det bästa av allt, hon lungnade ner mig. Hon sa att Explorius sagt samma saker till henne på hennes USA möte men att allt blev mycket bättre och lättare än vad dom sa.

Nu ska jag njuta av sista veckan innan sommarlov och träffa alla mina klasskompisar som ajg kanske inte komemr träffa något mer :)
gammal bild på mig och Evelina :)


två månader kvar

Nu har halva min familj åkt iväg till Ungern. Ganska kul när dom skulle försöka "skryta" om hur skönt det skulle bli att åka bort och jag bara kunde säga att eran enveckas resa till Ungern är ingeting mot min Japanresa.
Dock tycker jag att det är ganska skönt att dom ahr åkt för nu kan jag ha huset för mig själv :)


Ny kategori!

Har nu en ny kategori vid namn Upptakt Japan!
Här ska jag lägga in bilder och annat som blir som en slags upptakt till mitt komande Japanår!Tumblr_llud1a6ut41qg7pjro1_500_large

Att besöka Japans huvudstad Tokyo i tre dagar kommer bli fantastiskt!


home sweet home

Då var man äntligen hemma efter en nästan fem timmars lång tågfärd. Vanligtvis skulle resan tagit cirka tre timmar men tåget var tvunget att stanna mitt ute i nowere i en och en halv timma...suck. Nu är jag hemma iallafall och ska snart ta en riktigt lång dusch.


S-2_large

Hemresa

Nu tar jag och mamma snart tåget hem från Stockholm. Snart ska jag åka tillbaka för att hämta mitt visum på den japanska ambasaden :)

Förhoppningsvis hinner jag med lite shopping innan tåget går idag.


Då var man i Stockholm!

ka försöka summera min dag i Stockholm lite snabbt eftersom jag är inne på någon annans nätverk (fyfyfy)

Nu börjar det kännas.

Jag måste erkänna att det börjar kännas i kroppen nu att Japan börjar närma sig. Jag kollar Vloggar och bloggar från föredetta utbytesstudenter och "drömmer" mig bort. AHHHH..!

host family

Klockan tickar och det är nu cirka två månader kvar tills jag åker till Japan.
FORTFARANDE har jag INTE fått någon värdfamilj än. Detta känns väldigt jobbigt och det känns som en klump i bröstet varje dag. Hela min resa känns lite jobbig just nu eftersom jag inte vet någonting om vad som komma skall. Jag vet inte äns om det blir någon soft landing camp (de fyra första dagarna i Tokyo med de andra studenterna), vilket känns väldigt tråkigt. Jag är orolig att jag inte kommer få någon värdfamilj eftersom det har hänt så mycket i Japan nu på sistonde och organisationen som jag ska åka med sa att de kan bli svårt att hitta värdfamilj till alla utbytesstudenterna. Jag känner mig ganska ledsen eftersom det inte händer något speciellt. Dock ska jag åka upp till stockholm på fredag på Japan möte för att få reda på saker som är bra att veta när man är i Japan.

cream cola coffe frappe

Jag vaknade på fel sida idag eftersom robins grannar trodde det var någon typ av sydamerikansk festival ute på gården och spelade jättehög musik. Så jag gick med arga steg mot Entre (stort shoppingcenter) och köpte mig en cream cola coffie frappe, i samma stund som jag smakade på frappen ändrades min hemska morgon till ljuvlig.

Nu ska jag antingen lägga mig i solen eller gör något annat för att fördriva tiden.

you can run but wont come far..

Efter en hel dag med jobb på glassfabriken drar jag snart ut och jobbar igen på nattklubben, jippi...not....min dag i bilder från weheartit.com


Th_400_200_1306426700_tumblr_ll8m9lgpdp1qhxpoho1_400_large

Tumblr_liahrcgzkb1qet6myo1_500_large

Tumblr_lm6k9x3wn01qd3f5co1_500_large

10067829312c0ba01f_large

230693_212803202073237_182782878408603_696647_1026218_n_large


vackert.
Tumblr_lm4h1v57re1qgx7s3o1_500_large

Tumblr_lm5kwfhqhq1qbg9lpo1_500_large

Tumblr_lm3rad9fpn1qbg9lpo1_500_large

4816456872_d858a50b43_z_large

bilder från weheartit.com


ingen vila

Visst är det studiedag idag men jag ska inte ligga hemma och vila, jag ska åka och jobba hela dagen. Jag har ju inte världens jobbigast jobb och jag är tacksam att jag fått det men idag hade det varit skönt att bara ligga ute i solen och chilla.


A2d019d8_large


RSS 2.0