Sista inlägget i Sverige

Nu är det bara några timmar kvar tills jag åker.
Pappa, syster, pojkvän och jag åker med bil till Danmark, Kastrup flygplats om cirka 50 minuter.
Det känns nästan overkligt att idag är dagen då jag reser iväg till Japan för tio månader.

Hej då Sverige!

Konnichiwa Nihon!


Sista kvällen i Sverige..

NU är det sista kvällen i Sverige för mig. Jag har sagt hej då till nästan alla mina vänner, har dock inte hunnit med alla :(. Man förstår inte riktigt vilka goa vänner man har förrän man måste säga farväl till dem. Jag ska inte ljuga och säga att det är lätt att åka ifrån alla, för det är det absolut inte. Det är jätte svårt!

Jag skrev precis ut schema för mina tre dagar i Tokyo och vi ska ha MASSA TEST! Jag vill inte göra prov på japanska >.<. Visst jag har läst det i två år men det känns ganska jobbigt att sätta sig i och göra ett test efter ett dygn i Japan.

Nu ska jag njuta av min sista kväll i Sverige :)

Amelia


Packat och klart!

Nu har jag packat min väska och känner mig allmänt klar för avfärden på tisdag.
Jag har precis haft avskedsmiddag med familj och vänner, sorgligt men på något sätt skönt att ahft någon typ av "hej då". Jag har inte vägt min väska än, men jag hoppas (hoppas hoppas hoppas) att den inte väger över 23 kilo.
Känslan nu två dagar innan är nästan ofattbar, det känns konstigt att detta som jag väntat på så länge inträffar om två dagar.


Tumblr_lqiv618kme1qaiz7oo1_500_large

På bilden Tokyo


Höst incoming

Är det bara jag som tycker...eller håller det på att bli höst?
Här är lite bilder jag tog förra hösten.


5 dagar

Nu är det minder än en vecka kvar tills jag åker. Det känns väldigt konstigt. Jag ska börja packa på söndag eller måndag jag vet inte riktigt när jag orkar ta tag i det. Tänk att typ hela mitt liv kommer va i din resväskan under 10 månaders tid.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt för mitt tåg mot Stockholm går 05.45 i morgon på morgonen...vädigt tidigt för mig som brukar stiga upp vid ett på dagen. 

 

Tumblr_lqeqygz4ww1qabct4o1_400_large


klockan mitt i natten

Jag har precis kommit hem från festivalen där jag sett Tingsek med Robin, Sofia och Leo. Jag är fortfarande stressad och nervös för mitt visum, förhoppningsvis har min ansöka kommit fram till den japanska ambassaden iallafall. Helt ärligt har jag börjat få lite lite resefeber. Det känns det konstigat att alla mina kompisar har börjat skolan och själv är man kvar på sommarjobbet och sliter sju timmar om dagen. Det känns fel att de har tagit studenten när jag kommer hem och att jag har ett år kvar. Förhoppningsvis är många av dem kvar i Malmö och hänger med mig när jag kommmit hem.

-Natti

Tumblr_lqe0uml1ov1qd1ovxo1_500_large


Det kanske inte blir av...

Allt har gått fel den senaste tiden. Mitt visum har blivit fel och jag har börjat tveka om Japan är något för mig överhuvudtaget. Allt är super stressat, eftersom jag inte fått mitt visum än måste jag åka upp till stockholm (tar cirka fyra timmar) och se om den är klar än, dock är det inte säkert att den är klar då. Om den inte är klar måste jag stanna i stockholm hela helgen (ambasaden har inte öppet då men jag måste ändå stanna) för att se om den är klar på måndan. Är den inte det missar jag mitt flyg till Tokyo. Jag ville söka visum i danmark istället så att det hade blivit lättare att hämta det, men det sa min organiation att man inte kunde göra. Dock har vi forskat vidare i detta och sett att det kunde man visst då göra! Så jsg är väldigt besviken på hur allt detta med visum har gått till och att jag inte fått den hjälp jag har velat ha. Vem vet jag kanske missar flyget till Tokyo och jag kan säga det är inte mitt fel isåfall.

Missar jag flyget vet jag inte om jag vill fortsätta denna resan. Allt har varit jobbigt och stressigt och jag orkar snart inte mer. Jag uppdaterar på fredag vad som händer osv.

Bulgarien nästa + Uppdate!

NU har det äntligen hänt massa saker (kanske för att det är tre veckor kvar tills jag åker)!
Jag har fått mitt CoE vilket ger mig OK att söka visum till Japan. Sen har jag fått min flygbiljett och tydligen ska jag åka dirketflyg från Köpenhamn till Japan :3. Jag hade ju hoppats på att åka med de andra utbytresstudenterna...men men.

Just nu har jag precis packat klart för klockan fyra idag går mitt flyg till Bulgarie :D
Jag ska vara där en vecka med min tjejkompis, det ska bli underbart!-Hej då Sverige!

-Hallå Bulgaria!

Upptakt Japan!

Bilderna är på Nagoya tower. Jag ska ju bo ganska nära Nagoya och förra gången jag var i Japan åkte vi upp i detta jättehöga torn, hoppas jag kan göra det igen någon gång :D


RSS 2.0